1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Kayserispor(Kaldığı Yerden)

Threaded View

  1. #1
    Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU
    Yaş
    31
    Mesajlar
    869

    Default Kayserispor(Kaldığı Yerden)

    Kayserispor ile 3 sezondur oynadığım bir oyun wardı nasip olmadı kariyer olarak anlatmaya bende kaldığı yerden dewam edeyim dedim inşallah bir sakıncası yoktur.
    3 Sezondan çok kısaca....

    Başkan Recep Mamur'un açıklamasıyla herkes şoke olmuştu.Daha gencecik,deneyimsiz antrenör Gökmen Keskinkılıç takımın başına getirilmişti.Ulusal ve yerel medya Kayserispor yönetimini yerden yere vuruyordu.Gökmen Keskinkılıç basın toplantısında tek bir şey söyledi;'Bekleyin ve görün.' bu demeç basın mensuplarını çok şaşırtmıştı.Geçen 3 senede Kayerispor'da gidenler oldu gelenler oldu ama bir türlü kupa gelmedi artık yönetimin son dediği bir sezondu.
    Geçtiğimiz 3 sezonun puan durumu;
    2007-2008 sezonu

    2008-2009 sezonu

    2009-2010 sezonu

    Günümüze geldiğimizde Gökmen Keskinkılıç'ın Basın toplasındaki bekleyin,görün sözü kendini hissettirmişti.Uefa ve ligde kupa peşinde koşan Kayserispor'a herkes gıpta ile bakıyordu.
    2010-2011...


    şu anki taktik anlayışım ve kadro yapım.


    Yakında maç ss'leri gelecektir
    Last edited by guarin14 : 09.Haziran.2008 at 17:54

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •