Buonanotte kalmak istiyor

Avrupa'dan pek çok kulübün peşinde koştuğu River Plate'in genç yıldızı Diego Buonanotte, bu sene hiç bir yere gitmeyeceğini söyledi.

Diego Buonanotte, son dönemlerde Arjantin'in ön plana çıkan genç yetenekleri arasında gösteriliyor. River Plate'in yıldızı, bu yılki Arjantin Kapanış Ligi'nin en iyi oyuncusu olarak gösterildi. Onun bu büyüleyici performansı, Avrupalılar'ın ilgisini çekmekte pek zorlanmadı.

"Borcumu ödeme vakti"

Güzide medyamızın bir dönem genç Arjantinliler'e olan aşkı nedeniyle Galatasaray'a yakıştırdığı Buonanotte, başta Benfica ve Lazio olmak üzere pek çok Avrupa kulübünün transfer listesindeydi. Kendisine gösterilen bu ilgiden büyük gurur duyduğunu belirten genç yıldız, TyC Sports'a verdiği demeçte geleceği hakkındaki planlarını şu sözlerle anlattı: "River'dan ayrılmak imkansız. A takımda sadece bir sezon geçirdim. Şu anda buradan da ayrılmayı düşünmüyorum. 8 senedir bu kulüp bana bugünlere gelmem için her tür fedakarlığı yapıp desteği sağladı. Şimdi sıra bende. River'ın bana verdiklerinin karşılğını ödemem lazım."