1 ile 30 arası toplam 512 sonuç

Konu: EURO 08 | Yarı Final | Almanya - Türkiye

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Ben böyle bir kadro bekliyorum,dizilis falan degisik olabilir de oyuncular bunlar olmali.
    Bende böyle bir kadro istiyorum...

Diziliş olarak böyle olur diye düşünüyorum;

------------------Rüştü-----------------

Sabri-------G.Zan-----M.Topal-----H.Balta

----------------Aurelio------------------

------------Hamit---Ayhan--------------

Mevlüt--------------------------Gökdeniz

----------------Semih--------------------

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    İŞTE İLK ON BİRİMİZ !..

A Milli Takımımızın bu akşam sahaya hangi 11 ile çıkacağı belli oldu !.. Lig TV'nin alt yazıyla duyurduğu son dakika gelişmesine göre Fatih Terim bu akşam sahaya şu 11 ile çıkacak:

Rüştü, Sabri, Gökhan Zan, Hakan Balta, Uğur Boral, Gökdeniz, Aurelio, Mehmet Topal, Hamit Altıntop, Kazım, Semih

Tabii ki Fatih Terim'in maça kalan süre içinde bu kadroda değişiklik yapma ihtimali var. Ancak zaten elinde çok sınırlı sayıda futbolcu olan Terim'in değişiklik yapma ihtimali çok da fazla değil.

Aykut bu bir önceki haber...

İşte buda son dakika haberi;

İLK 11'DE DEĞİŞİKLİK!..

EURO 2008 yarı finalinde Almanya ile oynayacağımız maç öncesinde teknik direktörümüz Fatih Terim sahaya çıkacak 11'de değişiklikler yapmayı düşünüyor.

Şu sıralarda futbolcular ile beraber yemekte olan Terim'in, Mehmet Topal’ı stoper’e çekip Hakan Balta'yı yine defansın solunda oynatacağı orta saha da ise Ayhan Akman'a görev vermeyi düşündüğü öğrenildi.

Tecrübeli hocanın, Colin Kazım ile Mevlüt arasında da tercih yapmakta zorlandığı, Uğur Boral'ın ise ilk 11'de oynamasının zor olduğu haberleri gelirken Terim'in maça çıkacak ilk 11 ile ilgili son kararını yemekten sonra vereceği tahmin ediliyor.

A Milli Takım'ın muhtemel 11'i şöyle:

Rüştü, Sabri, Gökhan Zan, Mehmet Topal, Hakan Balta, Gökdeniz, Aurelio, Hamit, Ayhan, Kazım, Semih (Mevlüt)

Almanya ile yapacağımız maç öncesinde kadro ile ilgili sıcak gelişmeleri MARATON.COM.TR'den takip edebilirsiniz.

MARATON.COM.TR ÖZEL
    Last edited by anilton : 25.Haziran.2008 at 16:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri