Quote Originally Posted by SerKaN View Post
Kezman'ı sildin 2 dakkada bakıyorumda. :asdsad

Bence Güiza-Kezman oynayacak bu sezon. Çift forvet oynayacağımız kesin. Semih yine son dakikaların adamı olur gibime geliyor. Aragones disiplinli adam Kezman'ı yola getirceğini hissediyorum. Patlar bu sezon Kezman.
Kezman-Güiza oynayamaz, mümkün değil

Deivid, Edu, Lugano, R.Carlos, Alex. 5 oyuncuyu banko oynuyor varsayarsak geçen yılkı gibi, bir tane yabancı hakkımız kalıyor, o da Güiza olur gelirse, Kezman kontenjana takılıyor. Ya şu saydığım 5'inden biri kesilecek Kezman öyle oynayacak, ya da oynamayacak.

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
Kezman'ı sattın heralde...
Kezman'ı satılır gibime geliyor, satılmasa bile forma şansını az görüyorum hem kontenjan hem performans olarak.

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
Satılcak tabi:s Guiza geldi varsayarsak , Semih var , Burak var , İlhan var kezmana ne gerek var...
Katılıyorum

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
Burak forvete alınmadı. İlhan'ın ise bence 1 sezon kiraya verilmesi lazım. Kayseri'den Fenerbahçe'ye kaldıramadı bence. 1 sezon kiraya verilp biraz pişmesi lazım zaten daha çok genç önünde uzun yıllar var.

Kezman'ın ise bence en verimli olacağı sene bu sene Aragones onu ispanya'dan tanıyor. Güiza ile birlikte ileriye sürecek bence Kezman-Güiza çok can yakacak.
İlhan'a yeteri kadar şans verilmediğini düşünüyorum, o şansı yakalasa o zaman görürdük performansını, inşallah bu yıl şans bulur.

Kezman ile Güiza dediğim gibi beraber oynayamazlar

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
Kusura bakma ama bence kezmandan hiç birşey olmaz...
Kezman eski Kezman olsa ortalığı dağıtır ama eski Kezman değil maalesef, o yüzden de sıradan bir oyuncudan farkı yok.