1 ile 30 arası toplam 322 sonuç

Konu: Kayserispor Transfer Haberleri

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kayserispor topbaşı yaptı!

Yeni sezon için topbaşı yaparak çalışmalara başlayan Kayserispor'un Kulüp Başkanı Recep Mamur, "Biri santrfor, diğeri orta saha 2 yabancı oyuncu daha alıp transferi kapatacağız" dedi.
    Sarı kırmızılı takımın Karnpuzatan Üesisleri'ndeki ilk çalışmasını yönetim yönetim kurulu üyeleri de izledi. Antrenmana Kayserispor'un yeni yabancıları Olembe, Aghahowa, kaleci Souleymanou ile kulüpten ayrılacak olan Leonardo, Avendano ile Eskişehirspor'la transfer görüşmeleri süren Kamber katılmadı.

Antrenmandan önce teknik direktör Tolunay Kafkas, takım kaptanı Mehmet Topuz ve 2'nci kaptan Ragıp'la bir konuşma yaptı. Ardından Sarı-kırmızılı oyuncular Karpuzatan tesislerinde önce düz koşu, ardından kültür fizik hareketleri, daha sonra topla çalışmalar yaptı. Tolunay Kafkas, sarı kırmızılı kadronun kısa zamanda bir araya geleceğini belirterek şöyle konuştu:
    "İzin verdiğimiz yabancı oyuncularımızla kadromuza katacağımız biri forvet diğeri orta saha oyuncusu 2 yeni transferimizi bekliyoruz. 13 Temmuz'a kadar burada çalışacağız. Sonra oyuncularıma iki üç gün izin verip 15 Temmuz'da Kızılcahamam'da yeniden kampa gireceğiz."
    Başkanı Recep Mamur'da yeni sezonda daha iyi bir Kayserispor ortaya çıkarmak için çaba harcadıklarını, 2 yabancı oyuncu daha alcaklarını açıklerken şunları söyledi:
    "Yeni sezon için tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz. Gençlere yönelik transferler yaptık. Kayserispor geleceğine yatırım yaptı. Bu gençler takıma yavaş yavaş girerek bize hizmet edecek"

03.07.2008
    Kaynak : DHA
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kamptan Görüntüler

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Golcü oyuncusu hakkında bazı bilgiler aldım çok kariyerli bir forvet avrupa uyruklu ve milli takımında oyunuyor gelirse süper olacak ama oyuncuya talip olan sadece kayserispor değil

Ama gelirse süper olacak harbiden
    Last edited by deniz.91 : 04.Temmuz.2008 at 20:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri