1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Asansör olmak istemiyoruz

Threaded View

Talking Asansör olmak istemiyoruz

arkadaşlar evet itiraf ediorum günlerden salıydı :P yine pendikteki ufak ama sevimli yalımda oturup neden amatörde olsa görüşme gelmediğini kara kara düşünerkene masada telefon titrio.obaa istanbul koduda deil bi heycanla açtm sayın saygıdeğer başkanım hacıeyüpoğlu aramız ii dir zamanında az top toplamadım kale arkasından nyse bende sakaryasporu vatandaş olarak kötü gidişi bildiğimdn heycan sardı. halbuki amacı dertleşmekmiş
    yok halı taksiti geçio yok mikseri garanti kapsamınada sokmadılar nyse bnde yine bi umut sakaryasporu sordm.. artık ilgilenmiomuş dedim bi yüzyyüze görüşelim arkadaşım:d neyse günlerden çarşamba kulüp binansının önüne minibüsle inince bi duygulandm :d ve içeri daldm selamın aleykm alykümslm dedim bn menejerliğine talibim arkadaşım. direk yüzsüz ifadeyle :d önce bi ya bi git dedi :d dedim halı taksitinin son 3 ayı bana ait biraz cazip teklifimi kabul etti. hem ilk 2 ay para almıcaktm hayrına :d

ve yeni göreve artık imzasınıda atarak Coşkun ÇEVİK gelmişti
    tabi pek manşet olmasada alt yazıyla türkiye örendi.

Takım Bilgileri

Tam İsmi: SAKARYASPOR A.Ş.
    Takma İsimleri: TATANGALAR
    Kuruluş: 17 haziran 1965
    Stad: Sakarya ATATÜRK Stadyumu

Kapasite:13483
    Başkan:Recep HACIEYÜPOĞLU
    Formamız

ve yeni göreve artık imzasınıda atarak Coşkun ÇEVİK gelmişti
    tabi pek manşet olmasada alt yazıyla türkiye örendi.
    sahaya indiğimde bnm suculuk yaptığm dönmlerde hala aynı formayı giyen Burak AKDİŞ i gördüm yanında 3 siyahi la dedim antrönöre bizim 2 hakkımız yokmu :d he deince düşünmedn en karayı gönderme kararı aldık Baba ADAMU ymuş ee ii bi paraya geçirmek lazım

sonra antreamanlarda kim yeterli yetersiz kararını verip transfer çalışmalarına başladık...

artıık SAKARYASPOR ASANSÖR OLMICAK!! :d inandırcı oldu sanki

Last edited by joskun : 05.Temmuz.2008 at 14:42 Reason: "q" değil "k"

Mesaj Yetkileri