Ligde 4. ve 5.haftadada istemediğimiz sonuçlar aldık..Takımın ne istediğini nasıl bir kadro kurmak istediğimi bir türlü oluşturamadım kafamda..Ama şimdi yıldız falan dinlemeden olması gerektiği gibi bir takım kuracağım ve bu şekilde devam edeceğim..Devre arasına kadar sabretmem lazım..Ama ligde puan kaybetmeye tahamulumuz yok o yüzden öyle yada böyle Galibiyet serisi başlayacak..
Kısaca ilk 5 haftayı değerlendireyim..Aslına bakarsak ilk maçımıza güzel başladık ve evet dedik herşey güzel devam edecek..Sonrasında ligede güzel başladık ve ilk galibiyetimizi aldık..Ardından takıma ne olduysa bir anda 360 döndü ve yenilgi serisi başladı..Takımın kimyası ile çok oynadım belkide ondandır..Satış listesine koyduğum oyuncular..Forvette bir türlü karar veremem..Sağ kanat için kararsız kalmam takımın dengesini bozdu heralde..Ama şimdi takımımız oturtma aşamasındayız..Ve iyi bir kadro kurduğumuz düşünüyorum..
Edu-Önder Değişikliği,Tek forvete dönüp Kezmanı oynatmamız,Selçuk Şahin ile Ön liberoyu İkilememiz,Sağ kanatta Kazım'ın yerine Deivide şans vermemiz takımımızda yapılan yenilikler..
Fenerbahçe Teknik Drektörü TurquT Ba$'dan basın açıklaması ;
Oyuncularımın performansından hiç memnun değilim ama en yakın zamanda kendilerini toparlayacaklarından eminim..Diliyorumki bu süre bu hafta Şampiyonlar Liginde Schalke maçı ile başlar ve lig maçları ile devam eder...
Yönetimden Taraftardan özür diliyorum ve bana zaman tanımalarını istiyorum..
TurquT Ba$