Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
Abi tebrik ederim süper maçlar gerçekten bu sene avrupada başarı bekliyoruz
Beklentiler büyük kısmet diyelim, biz elimizden geleni yaparız

Quote Originally Posted by Manager of sam View Post
Tebrikler gene müthiş işler çıkarmışsın Arsenal de normal Bu sene alırsın inşallah UEFA yı...
Başarılar...
denicez bakalım..UEFA adı bile korkutuyor

Quote Originally Posted by dead game View Post
harikasın abi basından beri takip ediyorum müthiş.uefa da en az yarı final istiyoruz
basını yakından takip ediyorsun isteyenin bir yüzü kara, vermeyen Ner'ZhuLL

Quote Originally Posted by BaTTuHaNs View Post
7-1 birlik mactan sonra bi seri yakalamıssın abi tebrikler devamını bekliyoruz
ondan önceki iki maç gerçekten berbattı...kaybetmediğimze şükrediyoruz. 7-1 uyandığımızın resmidir

Quote Originally Posted by aaaaKKKKoooo View Post
Kariyeri en başından beri takip etdiyorum fakat yorum yazmak bugüne kısmetmiş.Gerçekten çok başarılı bir kariyer.3 sezonda böyle bi başarı elde etmen takdire değer.Son sezona gelirsek.İlk başlarda biraz sarsıntılı bir dönem geçirsen bile çok geçmeden toparlamışsın.Geçmiş sezonlarda ligde başarı elde etmişsin diyebilirim.Şimdi sıra UEFA'da.İnşallah bu senede UEFA'da başarı elde edebilirsin.
Teşekkür ederim, güzel yorumlarınızı gördükçe dahada hevesleniyorum. Gittiği yere kadar götürelim bu kariyeri Kartal forever!

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
hocam Ligi iLk 4 içinde bitirenLer grupLara direkt katıLmıyorLarmı ?
turkcell süper lig'ten bahsediyoruz değil mi? 2 takım ş.l. ye 2 takım uefa ya gidiyor. geçen yıl topladığımız puanlar sıralamada üste çıkmamızı sağladı, seneye 2 takım ş.l. 4 takım uefa olacak
önceki senelerdeki başarısız sonuçlar yüzünden şampiyon olmamıza rağmen ön eleme oynadık. Sert bir rakip gelince yapacak birşey kalmadı. UEFA bizim için çok daha iyi olacak

madem sadece türk oynuyosun abi nihat tuncayhamit gibi bombalar bekliyoruz
Çok şey bekliyorsun o kadar reputation yok takımımda ve 2-3 yıl daha o seviyeye gelebileceğimizi düşünmüyorum

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
ligte biraz daha toplarlanman lazım abi uefada iyi yerlere gelirsin arttk
Daha ne yapalım yaw, namağlup devam ediyoruz işte

Quote Originally Posted by hekozja View Post
ligde ilk haftalar olduğu için önündeki takımlar fazla güçlü dğeildir demiştim ama maşallah 3 büyükler+kayseri).şampiyonlar liginde kuralarda şike vardır abi senden korktukları için
bende şüphelendim baştan ama Benden korktukları için değildir tahminim. Arsenal'den korktukları içindir adamlara kolay rakip veriolar ki elenirseler kazayla kıyamet kopmasın

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
nasıL oLucakki o ?
olmucak, biz kendi Nihat'ımızı, kendi Hamit'imizi kendimiz çıkarıcaz

Quote Originally Posted by nujman View Post
çok temiz çaılışıyorsunuz, umarım başarılı olursunuz.
Teşekkür ederim.

bilmem tsl lin en büyük takımına gelirler heralde
o kadar büyütmeyin yaw, bi taraflarım kalkacak kendimi bişey zannedicem
hala ortalama bir takımız, bir şampiyonlukla ligin en büyük takımı olunmuyor malesef
-----------------------------------------------------------------------
Turkcell Süper Lig
7.Hafta

Zorlu Kayseri deplasmanından 1 puan çıkardık. yenilmemiş olmamızı yine Sinan Bolat'a borçluyuz.
--------------------------------------------------------------------------
UEFA Kupası
1.Tur 2.Maç

İlk maçın skor avantajı belli. buna güvenerek fazla forma şansı bulamayan oyuncularıma da yer verdim karşılaşmada. iyi bir oyun sonunda 1-1'lik skor çokta önemli değildi. önemli olan gruplara kalabilmeyi başarmış olmamız
sert bir gruba düştük. Sevilla ve Everton favoriler, arkalarından gruptan çıkmaya çalışıcaz.
diğer türk temsilcilerden Kayseri ve Sivas veda ederken Galatasaray gruplara kalmayı başaran diğer takım oldu.
Turkcell Süper Lig
8.Hafta

Etkili oyunumuz Galatasaray karşısında da devam ediyor. Büyük maçlara konsantre olmakta fazla zorlanmıyoruz, aynı özeni diğer maçlarada gösterirsek rakip tanımayız.
Turkcell Süper Lig
9.Hafta

Dipten kurtulma çabası içinde Karşıyaka...son 9 maçlarında galibiyet elde edemediler, bu maçta da sonuç değişmedi: 2-1. Mehmet Batdal'ın golleriyle galip geldik ve yolumuza 3 puanla devam ettik.
UEFA Kupası
D Grubu 1.Maç

Everton karşısında çok zorlu anlar yaşadık, çok etkili hücum oyuncuları var. Bir kornerde kafa golüyle geri düştük ama Uğur Yıldırım'ın sakatlanmasıyla oyuna girme şansı bulan genç oyuncum Fatih fırsatçılığını konuşturup skoru eşitledi. İkinci yarıda genelde Everton üstündü, kontratakla gol aradık. iki takımında çabaları sonuçsuz kalınca 1'er puan paylaşıldı. Önemli bir puan bu bizim için.
Turkcell Süper Lig
10.Hafta

Sahamızda acımayız 6-0'lık hezimete uğradı Konyaspor. Emre Karaman'ın performansı göz doldurdu
Puan Durumu
Havaya girdik, daha iyi sonuçlar almaya başladık ligte. Beşiktaş'ın ardından ikinci sıraya yükseldik. Yine şampiyonluğu kovalıcaz sonuna kadar.