Semih 2. golü attığında Aragones için üzüldüm. Eğer 2 golü atmamış olsa muhtemelen Semih çıkacak Emre girecek ve Alex forvete daha yakın oynayacaktı. Ama Semih ben çıkmak istemiyorum der gibi golünü attı ve sahada kaldı.

Şimdi asıl sorun burada başlıyor. Semih dün gecenin yıldızıydı ama elimizde Alex varken Semih'ten bir Alex yaratmaya gerek yok bence. Ama dünkü maçtan sonra artık belli oldu ki Semih bu formayı vermez.

Güiza biraz şanssızdı, rakip alanda iyi boş alanlar yaratıyor ama henüz tam hazır değil. Beklemekte fayda var. Semih Güiza'nın yerine geçtiğinde daha da etkili oynamaya başladı.

Aragones gelecek dendiğinde Alex'in kulübede oturabileceğini söylemiştim ama Alex sezon öncesi kampa zamanında katılarak, hiç kaytarmayarak beni yanılttı. Ama Aragones'in bu sisteminde fazla dayanamaz bence ve Emre form tuttuğunda O da kulübenin yolunu tutar.

Emre hazır olduğunda takımın banko oyuncusu olacaktır, Alex formayı kapmak için Semih'le yarışacak. Güiza yakın zamanda kulübeye çekilmez. Aragones'in işi gerçekten zor, Alex'i yanında oturtabilecek mi bakalım?

Dün maçtan sonra tercümanlardan teknik direktöre kadar herkes tek tip giyinmişti. Geçen seneyi hatırlıyorum da terlikle otobüse binenler bile vardı. Sırf bu disiplini görmek bile bei mulu etti. Zaten 2 maçta da rakibi küçük görmediler ve ciddiye aldılar.

Aragones takımla daha çok birlikte oldukça en doğrusunu mutlaka bulacaktır. Semih'le ola ilişkilerine de bakınca artık Semih'ten o formayı kolay kolay kimse alamaz. Takımın maç seçmeyecek olması ve her maçı ciddiye alacak olmas beni lig için fazla endişelendirmiyor, geçen seneki gibi olmayız ligde. Avrupada başarı için de Aragones'in tercihlerine bakacağız ama akıllı adam bile bile mayına basmaz.