Yok be oynadım 2008'i.. Smile koyuyorum da alışkanlık olduğu için...

Sercan iyi oyuncu diyorum zaten. 3 sene sonra gelişen bir çok oyuncu daha var ama. Şu anda ligin 3. senesindeyim ve geçen sene sadece 9 gol atabilmişti Bursa'da... Yaser Yıldız 20 gol, Bobo 21... Bursa da pek iyi yetişemedi dicem ama bursa'nın Antrenman Sahaları falan en iyilerden."Sercan Yıldırım FM 2008de Türkiye liglerinde ki En yüksek Pa'ya sahip olan 2. genç oyuncu." olduğunu bilmiyordum ama o zaman Türkiye'nin hali vahim.

Çünkü abi 3 sene sonra sen Bursasporda dahi oynasan Uefa'da baya ilerleyebiliyorsun yaptığın bir kaç takviye ile. Uefa seviyesinde 3 sene sonraki takımlar biraz zor oluyor hayliyle..

Mesela şu anda Yaser'in bonservisi 5 M, Saivet'i 8 M a sattım. Özgürcan 3 M ki daha yeni as takımda oynayacak. Arda da 5 M.. Sercan Da 4.5 ya da 5 M işte... Bence azıcık daha fazla olmalı Bence tabi... Gerçi bu bonservis olayı kulübün tanınmışlık seviyesiyle doğru orantılı ama..

Volkan Şen yapmayın abi özellikleri çok kötü. Azıcık hız eklenebilir ya da ne bileyim ben. Bu olayları pek iyi bilemem ama Volkan bence iyi bir oyuncu... Diğer oyuncular hakkında katılıyorum tabi

Hadi iyi çalışmalar