1 ile 30 arası toplam 517 sonuç

Konu: Kartallar Yüksek Uçar

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Şampiyonlar Ligi
    Final

--------------------------------------------------------------------------
    Gerçekten adına yakışır, finale yakışır bir mücadele oldu. İlk yarıda çok pasif kaldık sahada, Valencia çok etkiliydi, Putsilo ve Villa süper oynadılar. peş peşe yediğimiz gollerle moralimiz çok bozulmuştu.
    Devre arasındaki konuşmalar çok önemlidir arkadaşlar. eğer doğru zamanda doğru konuşmayı yaparsanız bir anda lehinizde değpiştirebilirsiniz herşeyi. Taraftarlar için dedik sahaya çıktık ikinci yarıda
    Ama ne çıkış! ilk yarıdaki Kartalspor'dan eser yoktu. Yüklendikçe yüklendik Valencia kalesine ve ilk golümüzü kornerden Emre Karaman kaydetti. Bu dakikadan sonra umudumuz çok daha arttı. Burak ceza sahası içinde zor pozisyonda topu ağlarla buluşturmayı başardı. Valencia alt-üst olmuştu. Toparlanmaya yüklenmeye çalıştılar, etkili pozisyonlarda buldular ancak son dakikalar yaklaşırken Aydın skoru belirledi
    Olağan üstü oyunlarından dolayı oyuncularımı kutluyor, desteğiniz için siz taraftarlarıma teşekkür ediyor ve bolca şans verdiği için Allah'a şükrediyorum. Hepinize çok teşekkür ederim bu kupa sizin içindi!

Şampiyonlar Ligi Maçları
    Burada

bütçe coştu, bu sezon şampiyonlar ligi'nin de katkılarıyla kulübe resmen para yağdı

ve şampiyonlar ligi'nden notlar
    Best Player

Goldenboot

Dreamteam

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Geç oldu artık yarın upload ederim kariyeri
    Kariyeri bırakmıyorum aynen devam edicem. Bu kadar uğraştım kulübü bu hale getirdim, biraz tadını çıkarayım değil mi Hem daha Avrupa Süper Kupası var, Dünya Kulüpler Şampiyonası, belki de milli takımda bulunma şansımız olursa Avrupa Kupası, Dünya Kupası daha çook çalışmamız lazım çoook
    Last edited by Knightmare : 26.Ağustos.2008 at 00:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Mesaj Yetkileri