Quote Originally Posted by MKS_82
rize bize maç versin diyen olmadıki. benim mesajımı hiçmi okumadın. dikkat edersen gs maçındaki gibi oynayacakmı dedim. ama bazı takımlara yatıpta ts ye saldırması doğrumu sence? ayrıoca giresun napmış söylermisin?
ama benim bildiğim rize bu maçı vermez.
Sana ait cümle buradan ben o imayı çıkarttım da.Ayrıca Rizeye yattı mattı söylemlerin çok yanlış.
Giresun ne yaptı söyliyeyim o zaman Trabzonspor Basketbol takımı ile Giresun Belediye Basketbol takımı Giresun'da karşılaştı takımımız tartaklanarak Giresun kazandı ve bu tek yenilgimizdi.Ama bunları kafaya takmamak lazım bunlar bir yana hepimiz kardeşiz önemli olan bu.

Bugünkü maça gelince 6-1 yendik hem fark atmanın sevinci hem de Rize'nin fark yemesinin üzüntüsünü yaşadım.Rize taraftarının Fenerbahçe lehine tezahüratlar yapması ve Trabzonspor taraftarlarının tepki göstermesi üzerine 15 dk. 2.yarı geç başladı.Mutlu oldun mu MKS 82 senin gibi zihniyetteki insanlar olursa bunlar devam edip gider.Kardeşi kardeşten ayırmaya çalışıyorlar siz de körüklüyorsunuz.