1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: GReeN BeReT Antrenman

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    .

Default GReeN BeReT Antrenman

Merhaba arkadaşlar.Bir antrenman paketi çalışması ile karşınızdayım.
    Antrenman Paketinin İsmi:GReeN BeReT Antrenman
    İçerikte Bulunan Kategoriler:
    Gk:Kaleciler için
    Dc:Stoperler için
    Dr/l:Bek oyuncuları için
    Mc-Defansif:Geriye dönük ortasaha oyuncuları için
    Mrc-Top Sürme:İyi top süren hücuma yönelik ortasaha oyuncuları için
    Mlc-Pas:İyi paslar atan oyunu iki yönlü ortasaha oyuncuları için
    Mr/Ml/Amr/Aml:Kanat oyuncuları için
    Fc:Forvet oyuncuları için.
    Oyuncuların Sakatlanma İhtimali:Forvet oyuncuları dışında iş yükü ağır kategori olmadığı için pek sakatlanma yaşamıyoruz.Tabii sağlık özelliği düşük oyuncularda fazla sorun oluşabilir.Bunun için de iyi Fizyoterapistler seçmeye özen gösteriyoruz.
    Faydalı Olduğu Yaş Sınırı:30 yaşına kadar oyuncular oldukça iyi gelişimler gösterebilir.30 yaş üstü oyuncularda düşmeler yavaş yavaş başlıyor.
    Kondisyon Durumu:Başlarda inanılmaz bir kondisyon sorunu yaşıyordum ancak oyunculara bazen maç sonrası 2 gün dinlenme veriyordum.Bunun sonucunda kondisyon problemleri azaldı.Hatta gün geçtikçe oyuncular %100 kondisyonla maça başlayabildi.
    Bu antrenmanı Tottenham,Ajax,Gaziantep,Mallorca'da kullandım.Tottenham ve Mallorca kısa kariyerlerdi.Onlarda fazla vakit geçirmediğimden fazla özellik yükselmesi gerçekleşmedi.Şimdi bu antrenmanlardan birkaç ekran görüntüsü vereyim:
    Şut :

Sürekli özellikleri düşen bir örnek koydum.Sebebi antrenman sonucunda özelliklerin %100 yükseleceği konusunda iddiam olmadığı,özellikle savunma oyuncularında şut atma bakımından özelliklerin düşebileceğini göstermek oldu.
    Duran Toplar:

Top Kontrol:

Taktikler:

Savunma:

Aerobik:

Dayanıklılık:

Kaleci:
    Bu antrenman çeşidi hakkında ekran görüntüsü koyamayacağım.Sebebi;ilk sezonda kullandığım kalecilerden sadece Ömer Çatkıç kaldı.34 yaşında olduğundan doğal olarak özelliklerde yükseliş değil düşüş oldu.Eğer siz sıkıntı yaşarsanız duruma göre farklı çareler üretebilirim.
    Geldik Linklere:
    Rapidshare Linki:
    http://rapidshare.com/files/15241717...enman.tsh.html
    File Front Linki:
    http://files.filefront.com/GReeN+BeR.../fileinfo.html

Koyacağımız yer:
    C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2008\schedules

Schedules klasörü mevcut değilse kendiniz oluşturunuz.
    Last edited by GReeN BeReT : 15.Ekim.2008 at 18:24
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Mesaj Yetkileri