1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Tek senelik bir kariyer [Fenerbahçe Sk]..

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Default Tek senelik bir kariyer [Fenerbahçe Sk]..

Evet arkadaşlar siteye yeni üye olmamla birlikte bi kariyer açma hevesim geldi ve Fenerbahçe kariyeri yapmaya karar verdim.Sizlerin yorumları ve yardımlarıyla bu kariyeri bitireceğiz inşallah kariyerim 1 senelik olucak..Ve Başlayalım.

Ve ŞOK ŞOK ŞOK Deniz Dinçer ile Fanatik muhabiri Doğan Özkırmaz röportaj şansı yakaladı ve yaptı.

M:Röportajımızı kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz.
    D:Önemli Değil.
    M:Takıma öncelikle bizde hoşgeldiniz diyor ve sorumuzu yöneltiyoruz..Takımdaki hedefleriniz nelerdir ne yapıcaksınız?
    D:Bildiğiniz gibi sözleşmem 1 senelik 1 sene içinde gidebildiğimiz kadar gitmek bütün kupalarda canımızla mücadele etmek istiyoruz..
    M:Büyük bir camiaya geldiniz üzerinizde baskı olmalı sizi rahatsız ediyormu bu baskı?
    D:Hayır rahatsız etmiyor ben kendime güveniyorum ve taraftarın yönetimin yüzünü kara çıkartmayacağım.
    M:Röportaj için teşekkür ediyoruz size Başarılar diliyoruz..
    D:Asıl ben bu röportaj için teşekkür ediyorum..

Arkadaşlar artık takımımızı tanıtma vakti gelmiştir..Sizlerden mevkilere transfer yardımlarıda istiyeceğim..Ve Tanıtalım:

Ve başkanımız Aziz Yıldırım:

Ve logomuz:

Ve stadımız Şükrü Saraçoğlu:

Ve stadımızın içindeki anlı şanlı taraftarımız:

Evet arkadaşlar tanıtımımız bitti.Yönetimimiz bize £23000 ayırmıştır.Takımımıza destek bekliyorum bi tane stoper bi tane türk sağ bek ve bir ön libero(DMC) transferlerinde yardımınız dokunur inşallah hepimize hayırlı olsun..

Okudum,onayladım..

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=55538
    Last edited by GeNç KaRTaL : 18.Ekim.2008 at 22:46

Mesaj Yetkileri