Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

13 28.26%
  • Arsenal

31 67.39%
  • Beraberlik

2 4.35%
1 ile 30 arası toplam 191 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Arsenal [ Şampiyonlar Ligi 3. Maç ]

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Semih, Güiza, Alex üçlüsünden birisinin saf dışı kalması gerektiğini düşünüyorum. Buda diğerlerine nazaran çok daha sınırlı yetenekleri olan Semih'tir. Bugün Güiza 1-2 ay alışım süreci geçirmiştir. Ben Kocaeli maçını izledim. İlk yarıda gögüsüyle önüne alıp vole vurduğu pozisyon ve İkinci yarıda attığı goller varya. İşte o golleri bu ligte senelerdir atan adam yok. Atacak adamda yok. Mesela bir Baros'ta farklı, daha önce pek izlemediğimiz tarzda goller atacak ama Güiza biraz daha özel olacak. Çünkü böyle soğukkanlılık biraz zor bulunur bir adamda.
    Şahsen bir Galatasaraylı olarak Güiza' mı? Baros'mu deseniz? Güiza derim. Güiza'nın çok daha soğukkanlı olması ve çok daha iyi son vuruş özelliğinin olması göze batıyor. Baros'tan üstünlüğünün kanıtıdır bu iki özellik.
    Semih ise bu isimlerin arasında bir alt sınıf olur ancak.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada 4-4-1-1 en iyisi sanırım. Maçta bu sayede 1-2 veya 1-3 gibi bitebilir. Gürhan gibi tecrübesiz bir isim bu maçta düşünülmemeli. Gerets zamanında Mehmet Topal'ı Liverpool maçında oynatmıştı. Çok kötü etkilemişti bu Topal'ı da maçıda.
    Last edited by extensor : 21.Ekim.2008 at 13:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fikirlerim burada

Mesaj Yetkileri