1 ile 30 arası toplam 69 sonuç

Konu: Futbol'da Bir Devrim ! (Solihull Moors)

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lower league 24/11/2008

Arriki ile çok özel !

Evet değerli futbol severler bu hafta Solihull Moors takımındaki yükselen performans Arriki ile çok özel bir röportaj hazırladık.Bizler bu söyleşiden çok keyif aldık , dileriz siz değerli okuyucularımız da bundan keyif alır..

Merhaba Arriki , öncelikle Solihull takımına geliş hikayeni anlatır mısın ?
    -Merhaba..Öncelikle böyle yüksek trajlı bir dergide bana konuşma fırsatı verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
    Malaga dahil (la liga) 1.lig , 4.liglerde top koşturdum.Yaşı 28
    oynadığım takımlarda başarı elde edememiş olmam , beni amatör , ligi dahi olmayan bir takımda antramanlara çıkacak kadar düşürdü..Tam ümidimi yitirmişken , Türk teknik adam beni kollarının arasına aldı ve yarın bizimle antramanlara başlıyorsun dedi..O gece uyuyamamıştım.Ertesi günü , ilk antramanımı yaptım.
    Ve o an..ilk maça çıktığım anı hiç unutamam , la liga'da bile bu kadar heyecanlanmamıştım.Çok gol kaçırıyordum ama Emre hep yanımdaydı..Sen bu takımın en iyi parçası olacaksın demişti..Beni yeniden doğurdu..

Buradan , taraftarlara söylemek istediğin bişey var mı ?
    -Bu sene , bir üst lige çıkacağız..Bundan kimsenin şüphesi olmasın..Emre , inancı ile bize de güç veriyor , artık herşeye olumlu bakıyorum..

Teşekkür ederiz Arriki
    -ben teşekkür ederim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ev sahibi ekibi , lideri evinde Arriki ile yendi !
    işte 15.Haftaya damgasını vuran solihull takımının detayları..

Last edited by heavy86 : 24.Kasım.2008 at 21:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri