Quote Originally Posted by El Barto View Post
Arayı kapatman bir hayli zor Ali. Taktik anlamda biraz eksik takım sanırım bir seri tutturamamışsın. FB maçı ile toparlanmaya başlarsın gveniyoruz sana
her alanda eksiğiz abi...
Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
Lig tablosunu düzelt çabuk.2. ol en azından .

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
Sanırım taktik konusunda biraz deneyimsizsin.Bence taktiğe biraz daha önem ver.Oyunun yeni özeLLikLeri iyi kuLLanmaLısın.MseLa DeLgadoya serbest roL verebiLirsin.Ara pasLarını fuLL açarak,şutLarı artırarak kendine bir şef hediye debiLirsin..
delgado zaten takımın herşeyi o olmasa küme düşeriz
Quote Originally Posted by loladam View Post
Ali sen bu maçı al bende anında galatasaray kariyerime başlıycam.
Quote Originally Posted by thehell61 View Post
şampiyonluk zor ama şampiyonlar lgin zorlamaılısın taktık oluşturmak ve bir seri yakalamk zor
aynen katılıyorum abi
Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
Ali durum çok vahim

Bence şamioynluk zor artık
evt artık şampiyonluk diye bi beklentimiz yok

-----------------

TSL 23.Hafta

Beşiktaş : 1 - 3 : Fenerbahçe

herşeyin bittiği an...daha 18.saniyed 1-0 öne geçtik ama 8.dakikada delgado sakatlandı herşey bitti..artık hedef fln da kalmadı diğer sezonu bekliyoruz umarım kovulmam

TSL 24.Hafta

E.Şehirspor : 2 - 1 : Beşiktaş

eskişehirdede kaybettik.artık gençlere şans veriyorum.hedefimiz diğer sezon...

TSL 25.Hafta

Beşiktaş : 4 - 0 : Hacettepe

hacettepeyi farklı yeniyoruz biraz da olsa moral bulduk...

Gelecek Sezonun Planları Yapılıyor...
Evet takım olarak kötü gidiyoruz.Bu sene için tüm beklentilerimiz bitti gibi.

Artık gelecek sezonu düşünüyoruz gelecek sene için kadroda ilk 11de forvet hattında Batuhan-Holosko ikilisine şans vereceğim.Batuhan bu sene ki maçlarla buna hazır olduğunu bana gösterdi.Holoskoda Fulham'da şov yapıyor.Bobo yu ise satacağım.

Orta sahada ise Delgado nun durumu belirsiz.İyi bir teklif gelirse göndereceğim.Ama gelmesse takımda kalacak.Onun yanı sıra Biglia ve Uğur İnceman'da takımda kalacak.Ve forma vereceğim.Bir tanede orta sahaya transfer yaparız.Delgado giderse 2

Ve en büyük revizyon defansta olacak.Tello ve Zapotocny kesin satılacak.Sivoktan memnunum.Sağ bekte ise Serdar Kurtuluş'un oynayıp oynamıyacağana daha karar vermedim.Defansa 3-4 takviye yapacağız.

Kalede Hakan var.Onun da durumu belli değil.iyi bir TÜRK kaleci bulursam anlaşırım.ama olmassa hakan'la devam...