Tebrikler için teşekkürler, ilham alıp alt lige gidenlere ise başarılar

Şunu söyleyebilirim ki, doğruyu yaparsınız çünkü FMnin zevki gerçekten buymuş.
Bende normal bir takıma gidince 4-5 seneyi pek fazla bitiremiyordum, bir farklı olmuyodu. Yani Barcelona'yla şampiyon olsan ne olur, Şampiyonlar Ligini alsan ne olur, namalup şampiyon olsan ne olur.. Bunu başaran 10000. talihli olursan hadi biryere kadar değeri olur

Gitmeyi düşünen arkadaşlar varsa, Conferance north/south, natinal ya da league two'dan seyirci potansiyellerine bakıp takım önere bilirim. Benim Stafford, 6. ligdeyken 900 seyirci ortalamasıyla oynuyordu, şimdi 10850 full çekiyorum, büyütmeye devam ediyorum stadı..

Oyuna ilk başta adepte olmaya zorlanacaksınız, ama düşük lige ve düşük oyunculara alışınca buralarda oynamanın daha zevkli olduğunu anlayacaksınız. Transfer yapmak bile ayrıca zevkli.

Ben 2017'nin sonunda Newcastle'ı kovaladım ama yakalayamadım;

Aslında şampiyon olunabilecek bir puandı. Liverpool geçen yıl 73 puan alıp oldu, bu sene Newcastle'ın azacağı tuttu.. Üstelik Newcastle'a 2 maçta da yenilmedim. Dışarda 2-2 içerde 3-1 kazandım.
Zaten Marston Road'dan çıkış yok..

Neyse bu seneye kısmet.. Ama artık CL'deyim.. Tek bir transfer yapıcam Onun da nereye olacağı puan durumundan belli Çok gol yiyorum. Bütün transfer paramı bir DC'ye yatıracağım..

Eylemlerim sürecektir.. Stafford Rangers bir dünya markası olacak

Alt lige giden arkadaşların da haberlerini bekliyoruz.