1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: 3-1-3-1-2 All Out Attack Her Takıma Uyan İmkansız Başarıların Taktiği

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Exclamation 3-1-3-1-2 All Out Attack Her Takıma Uyan İmkansız Başarıların Taktiği

Genel Bilgiler
    Taktik İsmi: 3-1-3-1-2 All Out Attack
    Diziliş: 3-1-3-1-2
    Genel Mantalite: Topluca Atak
    Tempo: Çabuk
    Paslar: Direk
    Defansif Cizgi: Derin

Taktiğin Etkili Olması İçin Gerekli Oyuncu Profilleri:
    GK: Defans geride kurulacağı için kalecinin özellikle hava toplarında etkili ve refleksleri sağlam olması gerekir. Çok büyük takımlarla oynamadığınız sürece fazla atak yemeyeceğiniz için büyük sorunda yaratmaya bilir.

DC'ler: Hava ve yer hakimiyeti yüksek ve topu oyuna iyi sokabilen oyuncular olması lazım. Büyük takımları yönetiyorsanız Gonzalo Rodrigezle Martin Câcares önerimdir.
    DMC: Rakibin ataklarını iyi kesecek çift yönlü bir oyuncu olabilir. Serbest durumdaki Appiah veya Bayer Munih'deki Mehmet Ekici.
    MR ve ML: Taktikte kanatlara yükleneceğimiz için (en azından ben öyle yapıyorum) Süratli topu ayağında tutabilen ortaları iyi ve teknik oyuncular olabilir.
    MC: Ofansif yönü daha güçlü ve uzaktan şutları iyi ve oyun kurabilecek bir yapısı olması lazım.
    AMC: Yaratıcılığı, tekniği ve uzaktan şutları iyi olması lazım
    FC'ler: Ben bir uzun boylu pivot forvet(ST) bir de ayağında top tutabilen süratli bir forvet(FC) kullanıyorum. Target Man özelliğini ST üzerinde kullanıyorum.

Not: Taktik ayarlarındaki yaratıcılığı ve topla oynanacak yerleri size bırakıyorum sizin oyuncu kalitenize göre değişir.
    Ben bu taktikle 4 sene boyunca GS'yle 2 Kayseriyle 1 Şampiyonluk yaşadım ama oyunum hata verdi ve save game'm gitti.
    Ama arkadaşlarımla yaptığım ortak kariyerde Kayseriyle 3. oldum. Ama arkadaşlarımın kadroları editörden değiştirlmişti ki onları kendi evimde yendim ...

Link:
    http://www.turksportal.net/dosya/fm/28965/bilgi/
    Last edited by Vieri : 30.Aralık.2008 at 03:34 Reason: Link düzenlendi.

Mesaj Yetkileri