Quote Originally Posted by OMANA View Post
malatya maçınında kartal spor malup oldu ama son dakikada öyle bir penaltısı verilmediki akıllara zarar...

ancak yinede kartalın bu sene rize manisa diyarbakır gibi takımların olduğu ligde çok güçlü bir aday olmadığını düşünüyorum yükselme için...

kartalda en çok selçuk şahini beğendim malatya maçında.. ben tek maçını izledim başka maçlarını izleyen arkadaşlar varmı bilmiyorum ama selçuk gerçekten güçlü bir fiziğe sahip çok koşan kaliteli ibr oyuncu sahanın her yerine basmasıyla bana eski fenerbahçeli tayfunu hatırlattı...

ama malesefki beceriksiz forvetler ve malatyanın süper kalecisi ile hakem triosu da eklenince kartal malubiyetten kurtulamadı...

açıkcası selçuk dışındada hiçbir oyuncu bana çok kalbur üstü gelmedi...eh işte biraz da mehmet kahraman... iskender ise çok kötüydü...
Son Dakikada'Ki pozisyon Penaldı Değildi Yani Kasıtlı Değildi , Hakem Triosu Diyosun ama Geçen Hafta Malatyasporun eski topçusu Vardı Adını unuttumda hakem o ' idi Celil Bizim Yarısahada Başka Bir oyuncu ile tartışıyordu hakem Erciyessporun Yarı Sahasından Celilin Etiigi Küfürü Duyuyor Nası Bişeyse Artık..