Originally Posted by
The Dark Lord
ya arkadaşım yeni yama çıktıkdan 1 gün sona ilac piyasaya düştü oynuyamama gibi bir şey yok... burdaki mantık şu...
SI öle bi oyun yapıyoki hatalar la eksikler le dolu ve bu oyunu küfür edermiş gibi 80 ytl ye satıyo... hemde netten indirme fiyatı yani eline aknlı canlı dvd kitapçık kapak falan vermiyo masraf nerdeyse 0. sen 80 ytl bayılıyosun o oyuna ama oyun hatalar eksikler dolu yamaya ihtiyacı var... her fm serisinde oldu gibi yeni yıl öncesi bi yama ile oyun satın alınabilcek değere ulaşıyo zaten fiyatı da gerçek fiyatına iniyo. zaten yabancı forumlar da da oyunun sonradan alınması mantıklı görünür. bu sitede de oyunu sonradan alan çok kişi var... zaten oyunun bu yamadan sonra ve fiyat inidirminden sonra satışlarının biraz daha hareketlenmesi yapımcıya giden bi tepki mesajıdır... ama kesinlikle yama çıktı oynuyamama gibi bişy yok benim arkadaşlar 81 kb bi dosya ile tek tık oynuyolar... benim verdiğim parayı yapımcı şimdi haketti şimdi aldım. diğer türlü onların bizi yolunacak kek gibi görmesinden farklı bişy değildir...