OKUDUM KABUL EDİYORUM: http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954

ÖNEMLİ NOT: Öncelikle kariyerimin 3. sezonundayım ve yeni paylaşmaya karar verdim. Bu kararım inşallah sizlerin göstereceği ilgiyi olumsuz yönde etkilemez. Ben yinede ilk sezonumdan itibaren yaptığım transferleri, aldığım kupaları vs.. ayrıntılı bir şekilde tıpkı yeni başlamışım gibi sizlere aktaracağım. Şimdiden göstereceğiniz ilgiye teşekkür ediyorum.

AÇIK LİGLER: Brezilya(Oynanabilir Değil), İngiltere, İtalya, İspanya, Türkiye

İLK SENE TRANSFERLERİM

İLK SENE TRANSFER RAPORLARIM

GELENLER:

- Di Maria,Angel: Kewell'ın sık sık sakatlanması ve taraftarımızı mutlu etmek adına genç yeteneği sezonun ilk yarısında kadromuza 17 Milyon Dolara kattık.
- Oscar Cardozo: Takımımızın menfaatleri için kadromuza yetenekli bir golcü katmak zorundaydık. Bunun için bu ismi tercih ettim. Yine sezonun ilk yarısında aldık. Ümit ve Nonda gönderildi. Yolumuza Baros,Cardozo ve Yaser ile devam ettik. Bu transfere 14 Milyon Dolar Harcadık
- Tolga Zengin: Yedek kaleci
- Serkan Balcı: Yedek
- Mehmet Yıldız: 1,5 Milyon Dolar karşılığında yedek kadromuzu genişletmek açısından transfer ettik.
- Andrea Caracciolo: Sene başında 5 Milyon Dolar karşılığında transfer ettik. Cardozo gelene kadar Forvet Hattında gayet başarılı işler yaptı.
- Fatih Tekke: Yine yedek kadromuzu güçlendirmek açısından 1 yıllığına kiraladık.

GİDENLER:

Gençleri gelişmeleri açısından kiralık yolladık. Diğer as takım oyuncularını ise daha kaliteli kadro için iyi paralara yolladık.

İLK SENE BAŞARILAR

Lig Şampiyonluğu

2. SEZON YAPILAN TRANSFERLER, ALINAN BAŞARILAR,KULLANILAN TAKTİKLER EN GEÇ YARIN AKŞAM SİZLERLE..... ASIL BOMBA 2. SEZONDAN SONRA BAŞLIYOR....

İnşallah beni bu kariyerde iyi ya da kötü eleştirilerinizle daha mutlu edersiniz. Hoşgeldiniz diyorum şimdiden