Quote Originally Posted by ERSELKULALI View Post
hocam been adam bulma konusunda sıkıntı yaşamıyorum geliştirme konusunda sorun yaşıyorum bana yardım edermisin

*antrenman programı senin programın
*tesisler mükemmel
*oyuncular quaility player olarak potansiyelleri bildiriliyor yardımcım tarafından(adam altyapımda)
*adamı bir çok maç ilk 11 oynatıyorum 18 yaşında olmasına rağmen
*antrenörler hepsi 7 yıldızlı ayrıca 7 yıldızlı antrenman veren youth koçlar da var her antrenman kategorisi için

ben nerde yanlış yapıyorum :S hazır gelişmiş bir çok mükemmel yabancı regenim var barça real peşinde ancak türk regenlerim seninkiler kadar gelişmiyor türkiyedeki gözlemcileriin önerdiği oyuncuları alıyorum 16-17 yaşında aradan 4 yıl geçiyo hala aynı profil 1-2 sezon sonra türk bulamıcam oynatcak nolur yardım

kariyerinde kafana takma bence ligin 2. yarısında düzelirsin ilk sezonu hatırla
birincisi antremanların 7 yıldızlı olması koçlarının o özelliklerinin iyi oldugu anlamına gelir ama sayısal olarak! yani aslında koçların iyi eğitemiyor olabilir...

ikincisi regen diye bahsettiğin oyuncular kaç yıldzılı olarak sana öneriliyor? Türkiyeen 5 yıldızın altını, yurt dışından da 6 yıldızın altını almıyorum ben Eğer herşeye rağmen neden yükselmiyor dersen sebebini bilemeyeceğim

bak mesela bunu da sezon başında almıştım hatırlarsanız ,adam hemen çıkışa geçti...

Aşağıdaki oyuncu da takımda 2. sezonunu yaşıyor...Navarro'ya rakip...