Quote Originally Posted by blackwhiter View Post
Hocam kontratağa çıktığımızda çok top kaybediyorum.Bunun nedeni pivot santrafor olmayan umut bulut'u tek forvet oynatmam olabilir mi?Eğer sebep buysa yabancı bitirici bir pivot olarak kimleri önerirsin?
olabilir... Forvetin tek başına oynamadı için hem topa sahip olma,top saklama için gereken özelliklerin hem de biraz zihinsel özelliklerin iyi olması lazım... bir de eğer oyunda takım komutlarından taktikte oynama yaparak hızı falan değiştirdiysen hızlı oyunda top kaybı artabilir... sen en iyisi iyi bir yabancı ,uzun boylu,güçlü ve teknik bir adam al... isim olarak hangi takıma istediğine baglı çok forvet var oyunda kaliteli olan... en iyisi istediğin özelliklere sahip olan elemanları player searchten bulup gözlemcileri yolamak...

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
Abi bir sorum var Beylerbeyi gibi bir takıma gidermi isterseniz kadroyu koyarım. 9.0.2 yüklü[orjinal] ama 9.0.1i seçerek açtım kariyeri özellikler ona göre atayım mı ss? bazıları regen ama iyiler
valla taylan ben herkese söylüyorum,sana da söyleyeyim, bu taktiğin ya da herhangi bi taktiğin başarısını ölçmek için en az yarım sezon denemek lazım... yarım sezon ısrarla kullandıktan sonra oturur taktik... zaten inan her maç bunu denediğinde taktiğe uymayan adamların her maç 5,5 ile 6.0 arasında puan alacaklardır o kısımları değiştirirsin...