adam gibi bir asistan menejer bulana kadar basın toplantılarına kendim katılacagım için kariyer yavaş gidiyorşu anki eleman çok kötü ama kontratı uzun oldugu için kovamıyorum. geçen maçtan önce katıldıgı basın toplantısında Tampere Uited şampiyon olur dedi herif yaww
Bizim rakibi övünce oyuncuların morali bozuldu ve Honka maçı çok zor geçti bizim mal asistan yüzünden... toplantılara kendim gireceğim bir süre
maçtan sonrakine ben girdim ve basın "kolay kazanmanız beklenirken çok zorlandınız ,neden?" diye bir soru sordu... "bizim mal asistan yüzünden" seçeneği olsaydı keşke
"oyundan memnunum" seçeneğini seçtim, oyunuclar sevindi biraz Allah'tan
![]()
takım konuşmalarını da kendim yapıyorum... oyuncuların morali zaten bozuk, 1-0 geriye düştükleri anda devre arasında bizim asistan efendi oyunculara fırça basıyortövbe tövbeee. yani anlayacagınız herşeyi ele aldım
![]()

şu anki eleman çok kötü ama kontratı uzun oldugu için kovamıyorum. geçen maçtan önce katıldıgı basın toplantısında Tampere Uited şampiyon olur dedi herif yaww
Bizim rakibi övünce oyuncuların morali bozuldu ve Honka maçı çok zor geçti bizim mal asistan yüzünden... toplantılara kendim gireceğim bir süre