Quote Originally Posted by hafiz View Post
Denizli Belediyespor ile kariyerimin 3.sezonu.Son sezonda senin taktiği denedim hocam.
Quote Originally Posted by hafiz View Post
*Deplasmanda üstünlük kurmama rağmen bunu skora kesinlikle yansıtamıyorum.
*Kornerden önceki taktiklerime nazaran daha çok gol buluyorum.
*Direkten çok topum dönüyor.Forvetimde Engin Memişler ya da Erhan Şentürk oynuyor.
*AMC'de Cafercan var.Deplasmanlarda dökülürken sahamızda müthiş oynuyor.
*Bu sezon da A kategorisine çıkamadım ya.4.sezona başlayacağım.Oyuncu transferi yapmayacağım artık.Alışamıyorlar mı ne?Takım fena değil aslında.

Yukarıda 'defans zayıfsa' demişsin hocam.Evet,çift forvete mi döneyim?Yeni sezona başlamadan önce neler tavsiye edersin.
Ayrıca MC mevkiindeki oyuncumdan da pek randıman alamadım.Mehmet Ayaz'ı orada oynatıyorum.

kusura bakma ancak gördük tek forvetli sistemde MC,AMC ve FC hepsi de önemli... zayıf halka seni oyundan düşürür bir de rakiplerin formasyonuna göre anında müdahale et oyuna.... mesela rakip 4 lü orta saha çıkarsa ve AMC kullanmazsa (4-4-2) , hemen sen de DMC'ni orta alana çek... eğer rakip kanatları kullanıyor ama MC'de adam tutmadan 2 dmc ile oynuyorsa (bazı takımlar kullanıyor), sen de hemen AMC'leri 2 le... çift forveti oynatmak için sağlam bir DMC olması lazım... eğer var diyorsan çift forvette daha çok gol atabilirsin....

Quote Originally Posted by erimda View Post
hasan hocam ben rapidshare'den indiremiyorum diğer likte kırık başka bi link verebilir misiniz acaba?
Quote Originally Posted by erimda View Post
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
rapid'de başka bir dosya indiriliyor diyor ama hiç bir dosyayı indirmiyorum bilgisayarı kapatıp açtım hala aynı bi çözüm var mı acaba

şimdi geç oldu da , cumartesi ya da yarın gece özelden ulaş da tekrar upload edeyim siteye...