arkadaşlar kusura bakmayın biraz geç cevap yazıyorum.. ben biraz deli olduğum için şimdi ters bişeyler yazarım falan o yüzden biraz zamanın geçmesini bekledim

öncelikle tüm gsli kardeşlerimi tebrik ediyorum. bizler her ne şartta olursa olsun çıkıp aslanlar gibi oyunumuzu oynadığımız müddetçe hakkımızı alıyoruz ki bunları da gördük. arada haksızlıklar oluyor ama naapalım elden ne gelir. elbet sonunda tanrı doğru olanın yüzünü güldürecek.

fenerbahçeli arkadaşları da tebrik ediyorum. özellikle selçuk'un golü çok güzeldi hazırlanış bakımından ama hasan kabzenin 2. golü bence haftanın golü çünkü gerçekten mükemmel bir yarım vole vurdu! HELAL OLSUN!!

ayrıca bjk-gs maçında hala şike war diyen bi arkadaş warsa ona da HELAL OLSUN diyorum gerçekten şike olduğunu bizlerde gördük

bu arada ben haftaya büyük ihtimal ali sami yen'e gidicem eğer gelecek arkadaş warsa benimle irtibata geçsin. bi konuşalım gidebilirmiyiz ? gidersek nası tanırız fln ? tahminen maraton ya da yeni açıkta olacam. bu maç kaçmaz çünkü.

umarım haftaya GS kazanır ve denizli en azından beraberlik çıkarır!!!!