-
Galatasaray bu maçın tekrarı için gerçekten başvurmuş, ben burada okuyunca şaka sanmıştım, şimdi gerçekten başvurduğunu duydum, inanamadım.
O kural kitapçığında ofsaytın da nasıl olduğu yazılıyor, o zaman ofsayt kuralı doğru uygulanmadığında da maç tekrarı için başvuruda bulunsun takımlar.
Bir dönem Aziz Yıldırım'ın yaptıklarını yapmaya başladılar, bunu Aziz Yıldırım anladı ama çok geç anladı, çift sarıdan oyuncu atılmadığında maç tekrarı yapılınca neler neler yaşandığını net hatırlıyorum, stadlarda emzik bile asmışlardı. Fenerbahçe federasyonua ve hakemlere yüklenirken, stadda istifa diye bağırırken, ne olmuş, sanki başkan mı yapıyor istifa etsin ya da federasyon Fenerbahçe'ye mi karşı yorumları yapılıyordu. Demek ki bazı şeyler yaşandığında bu şekilde tepkiler verilebiliyor.
Adnan Polat bu şekilde davranarak Aziz Yıldırım gibi yavaş yavaş sevilmemeye başlayabilir. Ha zaten Galatasaraylılar sevse yeter, ki Aziz Yıldırım'ı çoğu kimsenin sevmemesi bir sıkıntı doğurmuyor ama kime sorsanız Aziz Yıldırım antipatik geliyordur. Şimdi bu hareketlerle aynı yoldan Adnan Polat gidiyor. Hakkını elbette savunacak ama 2 defa maçın tekrarı için başvuruda bulunmak, üstelik de tekrarın olması ihtimalinin de neredeyse imkansız bir ortamda bunu yapmak kendisine bir şey kazandırmaz.
Bu aşamada yapılacak bir şey varsa ortak hareket etmek. Tüm kulüpler bu hakemlerden şikayetçiyse veherkes adalet istiyorsa, bu hakemlerin yetersiz olduğu gün gibi ortadaysa, buna karşı ortak hareket ederek bir şeylerin değişmesi sağlanabilir.
Mesaj Yetkileri