A.MADRİD-VİLLA REAL

Ligde son haftalarda müthiş form yakalayan A.Madrid CL 'den elenince moraller biraz bozuldu. Villa Real de ligde son maçlarda toparlandığı gösterdi.Yenemeseler de yenilmiyorlar. Ligin ilk yarısındaki maç 4-4 bitmişti ve müthiş zevkli idi. Ben bu maçın da bol gollü ve zevkli geçeceğini düşünüyorum. Tahminim ÜST.

ALMERİA-BARCELONA

Almeria deplasmanı İspanyadaki zor deplasmanlardan bir tanesi.Evlerinde bu sezon sadece Deportivo ve Sevilla'ya yenildiler ( 1-0 ) . Barça ise ufak bir krizin ardında tekrar toparlandı. Henry formda. CL'de hafta arası şov yaptılar.Üç kupada da devam ediyorlar.Barça bu zor deplasmanı kazanabilir ama benim tahminim Messi bi koşar ve ÜST olur.

W.BREMEN - STUTTGART

İki takımda iyi oynuyorlar ancak Bremen skora yansıtamıyor Stutgart yansıtıyor. Bremen'de savunmadaki Naldo yok. Stutgart'ta ise savunmada Delpierre ve Serdar Taşçı yok. Bu kadar savunma eksiği bize bol gollü bir ziyafet sunar. ÜST garanti ancak oranın cazipliği ile riske girilip toplam gol :4-6 da oynanabilinir.

GRENOBLE - ST.ETİENNE

St.Ettienne UEFA'da başarılı sonuçlara rağmen ligde kötü durumdaydılar ancak son haftalarda ligde de yakaladıkları çıkışla toparlanmış görünüyorlar. Grenoble ise sene başındaki müthiş formundan beklenildiği gibi çok uzak. Son 5 maçta 4 beraberlik aldılar geçen hafta zayıf Caen'i yendiler. Son haftalardaki çıkışı ile St.Ettienne kaybetmez.

A.VİLLA - TOTTENHAM

A.Villa'da M.Laursen Tottenham'da ise A.Hutton ve J.Defoe oynamayacak. Son haftalarda biraz kıpırdanıp 2 galibiyet 2 beraberlik alan Tottenham tehlike bölgesinden uzaklaşmaya başladı. Ancak ligdeki başarı için UEFA'dan vazgeçmiş olan A.Villa da kolay teslim olmayacak gibi görünüyor. Zor bir karşılaşma ancak ne kadar zorsa o kadar zevkli ve gollü olacağını düşünüyorum. Benim tahminim ÜST.