-
Öncelikle bu mesaj ilk mesajım benim arkadaşlar ve herkesi selamlarım.Ben bir süre önce bbu illete bulaştım diyebilirim.Aslında Fm 09 aldım korsandan ama bilgisayarım bayağı bir eski olduğu için çalıştırmadı ve ben de ani bir kararla orj FM 08 cd sini aldım.Tabi minimum sistem gereksinimlerini ucu ucuna karşılaması büyük etken oldu bilgisayarımın.Kurulacak mı kurulmyacak mı hata mı verecek diye bayağı bir ecel teri döktükten sonra açılan oyunumla büyük bir coşkuya ve heyecana kapıldım.
Neyse hikaye bölümünü burada kesip ufaktan sadede gelmek lazım.Bir çok save denememden sonra Coca cola liginden West brom'u aldım.Kadroya odaklanmadan internette gördüğüm kelepir yetenekleri hemen araştırmaya başladım.Mika Aaritalo ile imzaladım.İnterden Francesco Borzoli ile imzaladım.Bogdan Stancu ve Jack Hobbs ile de imzaladım.Daha sonra da geleceğin yeteneği finliş kaleci Jukka Lehtovaara ile imzaladım.
4'lü defans bir dmc (as Borzoli) 2 mc2 ofansif kanat.Forvet hattı ile orta saha hattını arasında.Sola Aartilo as koydum ve tek forvet yaptım stancu olarak.
Sorunum şu , oyunda belli bir ritmi tutturup giderken sürekli bel bağladığım adamlarımı sakatlıyor bilgisayar.Her maç Borzoli ile oynuyordum ve ayağı kırıldı ve 4 ay sahalarda yok.Ardından Aartialo'ytu sakatladı.Antrenmanları da ağırdan orta seviyeye çektim ki bir sakatlık sorunu olmasın diye.Ayrıca koçlarım da işinin ehli adamlar.Hepsini uzmanlıkları odaklı çalıştırıyorum ama sürekli böyle oluyor nedense.
Bu konu hakkında fikirleri olanlar yazsın lütfen.
Mesaj Yetkileri