Flamengo'ya imza attıktan sonra dün ilk kez basın toplantısı yapan Adriano, yeni kulübü sayesinde Milli formaya yeniden kavuşacağına inandığını söyledi.

Inter'den kişisel sorunları nedeniyle ayrılan Adriano, Flamengo ile anlaşmıştı. Dün ilk kez basın karşısına çıkan golcü futbolcu, yeniden yuvasına döndüğü için mutlu olduğunu dile getirdi.

Adriano transferi sonrasındaki ilk resmi basın toplantısında şunları söyledi; "Futbola yedi yaşındayken burada başlamıştım. Şu anda yeniden yuvamdayım. Doğrusu Flamengo formasını yeniden giydiğimde yedi yaşında olduğu gibi heyecanlandım. Bu duygu gerçek sadece yaşanır. Galiba artık yeniden futbolu severek ve keyif alarak oynamaya başlayacağım. Futbolu bırakmayı hiç düşünmedim. Tek ihtiyacım kendime ve aileme biraz daha fazla zaman ayırıp toparlanmaktı."

Inter'in eski yıldızı konuşmasının devamında Milli takıma geri dönmek istediğini belirterek; "Bu benim performansıma ve sonuçlara bağlı, ancak yeniden ülkem için mücadele etmek için elimden geleni yapacağım. Eminim ki Flamengo'ya transferim bu konuda bana yardımcı olacak" dedi.

Son olarak Avrupa'dan ve Inter'den ayrılmasının arkasındaki nedenlere değinen Adriano, şu açıklamada bulundu; "Inter'den ayrıldım çünkü İtalya'da mutlu değildim. Bunun takımımla bir ilgisi yoktu. Inter gerçekten çok iyi bir kulüp, ancak bu avantajı kullanamadım. Mutsuz olduğum için de dönüş kararı aldım."

Goal