Yaşadığım bir hadiseden dolayı artık hiçbir oyuncumu kendi ligimden takımlara kiralamıyorum. Olayı anlatayım:
Bir kaç ay önce Portekiz Ligi'ni oynuyordum.Takımım Sporting Lisbon'du... Bir forvetim vardı elimde fazlalık olarak. İsmi PinillaAcademica benden bu oyuncuyu kiralamak istedi. Oyuncu zaten fazlalık dedim ve kiralamayı kabul ettim. Derken sezonun son 2 haftasına geldik. Benfica ile puanlarımız eşitti. Sondan bir önceki maç Academica'yla idi... Maça sonradan giren Pinilla bana karşı 2 gol atarak 3 puanımı aldı ve ardından Benfica şampiyon oldu. 1 kaç hafta sonra da Uefa kupası yarı finalinde karşılaştık Academica'yla...İlk maçı kendi evimde 2-0 kazanmıştım. 2. maçta ise yine Pinilla'nın attığı 3 golle Uefa'dan elendim... Bu sonuçlardan sonra Pinilla'nın adını "Kiralık Katil" olarak değiştirmiştim
İşte başıma gelen bu olaydan sonra birdaha asla kiralama tekliflerini kabul etmedim, etmeyeceğim de Benim tavsiyem oyuncunu kiralama dursun dizinin dibinde. Sonra yukarıda görüldüğü gibi başına bela olabilir.