Arkadaşlar kaldığım yerden devam ediyorum..
Not: Dortmund eleme turunda Zurich'i elemiş, evinde 5-0 kazanmış ve deplasmanda 2-0 kaybetmişAma ben acıyacağımı sanmıyorum
Ligin 8. haftasında zorlu Eskişehir deplasmanına giden KaraKartallar bol gollü geçen maçtan 4-3 galip ayrıldı.
Zorlu ve yorucu Eses deplasmanından sonra İzmir'e geçen Beşiktaş, Türkiye Kupası B grubunda ki mücadelede Karşıyaka ile karşı karşıya geldi. Maçta sahanın hakimi olan Siyah beyazlı futbolcular maçtan 3-0 galip ayrıldı.
Karşıyaka deplasmanında rahat bir galibiyet alan siyah beyazlı ekip bu seferde zorlu Kocaeli deplasmanına gidiyor, 3 maç üst üste deplasmanda olan Beşiktaş, üzerlerindeki yorgunluk ve deplasmanda olmanın verdiği dezavantajla sahada 1-1 lik beraberlikle ayrıldı ve 1 puana razı oldu. İbrahim SEMİZ'in maçtan sonra yaptığı açıklamada giden 2 puana değil, sakatlanan Holosko ve Delgado için üzüldüğü ve endişeli olduğu gözlendi.
Kocaeli deplasmanından sonra hafta içinde İstanbul İnönü Stadyumu'nda UEFA Kupası B grubundaki mücadelede Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'i konuk eden KaraKartallar maçtan 2-0 gibi net bir skorla galip gelmesini bildi. İbrahim SEMİZ'in bu sezon yapılan 15 maçta 12 galibiyet ve 0 yenilgiyle oynaması Avrupa basınında büyük yankı buldu.
Dinamo Kiev ile yaptığı mücadeleyi net bir skorla kazanan Beşiktaş hafta sonu TSL'de Bursasporu konuk etti. Maçtan önce İbrahim SEMİZ ile Ertuğrul Sağlam arasında ki dostluk herkesin dikkatini çekerken, 2 tarafta dostluk sinyalleri verdi. Maçın sonucunda ise sahadan 3 puan alan taraf, 3-2 lik skorla Beşiktaş oldu.
![]()