-
Evet arkadaşlar, bugün Turksportal SK'nın başındaki ilk günüm.Bavulumu aldım geldim kulüp binasına.Başkanımız Vieri oldukça sıcakkanlı davrandı bana.Bütün yönetimin bana tam destek vereceğini belirtti.Kendimi şimdiden evimde gibi hissediyorum.
Başkanımız takımın tarihi ile ilgili de biraz bilgi verdi bana, ne yalan söyleyeyim hayatımın en kısa konuşması oldu bu keza takımın pek bir tarihi yok.Aniden Bank Asya liginde ortaya çıkan bir ekip Turksportal SK.Henüz herhangi bir kupa kazanmışlıkları falan da yok.Ancak kendime ve takımıma güveniyorum.Doldurulmayı bekleyen bir kupa galerimiz var...
Başkanla görüşmemin ardından antremandaki takımın yanına gittim.Yardımcımdan takımla ilgili bir rapor istedim.Raporu görünce dehşete düştüm.Öyle kaliteli, öyle gelecek sahibi oyuncularım var ki, şu an 1. ligde oynamamaları büyük ayıp.Her ne kadar defansımın sol tarafı en büyük zayıf noktamız olsa da, ilk sezon transfer yapmayı düşünmüyorum.

Bu kadar kaliteli bir kadro ile ilk sezon hedefim her ne kadar 1.lig'e çıkmak olsa da, çocuklara biraz daha mütevazı davrandım ve ligin üst sıralarına çıkmalarının yeterli olacağını söyledim.Milleti strese sokmanın lüzumu yok, onlar zaten çıkarlar tepeye gibi geliyor bana.
--Hazırlık Maçları--
Takım için kafamda oluşturduğum ideal sistem 4-4-2 diamond.Ofansif oyuncularımın ağırlıkta olduğu bir takıma daha çok yakışan bir sistem daha düşünemmezdim.Genç forvetlerimden verim alabilmek için de oldukça mantıklı bir sistem olduğunu düşünüyorum.
İlk hazırlık maçımız Aydınspor karşısındaydı.Takım beni şaşırtmadı ve göze oldukça güzel gelen bir futbol oynadı çocuklar.Özellikle thehell61 ve alichanfm gerçekten göz doldurdular bu maç.Rakibimizin kendi kalesine attığı gol de işimize tuz biber oldu...

Bir sonraki müsabakamız Fethiyespor ile oldu.Çocuklar bir kez daha beni şaşırtmadılar.thehell61 yine takımın yıldızı olurken, ikinci maçımızda da rakibimiz kendi filelerini havalandırmayı ihmal etmedi...

3. hazırlık maçımızı Sariyer ile oynadık.Genç yeteneğimiz Sekilaso'nun adeta rakibi sahaya gömdüğü karşılaşmada Sarıyer'de kendi kalesine gol atmayı ihmal etmedi...

4. hazırlık maçımız Üsküdar karşısındaydı.Suskun yıldızlarımız alichan ve malikaya bu maçta coştular.Özellikle Malikaya kaçırdığı penaltının ardından coştu ve rakip kaleye dolum tesisi açtı adeta.Enteresandır bu maç rakibimiz kendi kalesine gol atmadı, ayıp etti.

Son hazırlık maçımızda Erzincanspor karşısındaydık.Sakatlıkların canımızı sıktığı karşılaşmada, yedek forvetimiz sağ bek oynadı.Kadro sadece 18 kişi olunca olur arada böyle şeyler anlayışlı olmak lazım.Yine de maçı kazanmayı bildik.
Mesaj Yetkileri