Quote Originally Posted by perpetua View Post
Link bile vermiştim konuda ama ona göz gezdirmediniz herhalde.

http://sporvizyon.zaman.com.tr/?hn=11963

Bunu yazan kim diye soracak olursanız.. Ömer Altay

Bir tane ders alarak bir konuda uzman olunmuyor maalesef. Ders kitaplarında öğretilenlerin dışına çıkmak, araştırmak gerekiyor. Bunu da böbürlenmek olarak tanımlıyorsanız, böbürlenmiş olayım. Benim için dert değil.
ben halen söylediğimde iddialıyım... Yazıda vatandaşlıga geçmek için 5 yıl yaşamakta aynı fikirdeyiz fakat türk statüsünde oynamada başvurudan 5 yıl sonra demiş... Buraya kadar bir yanlışlık oldugunu düşünmüyorum... Değil mi Ömer Altay... Şimdi bu milli takımda oynamış futbolcuyu geldiği ilk gün başvuru yapmaktan alıkoyan şey nedir? Geldiği gün başvurur 5 yıl kesintisiz yaşar hem TC vatandaşı olur hem Türk statüsünde oynar.... Değil mi?

Buda senin linkinden alıntı...
"Önceden Türk vatandaşı oldukları tarihten itibaren beş yıl bekliyorlardı. Şimdi ise başvuru tarihinden itibaren 5 yıl bekledikten sonra yerli oyuncu statüsünde oynayabilecekler."