Quote Originally Posted by tojourus View Post
Arkadaşım taktiği bikaç maçta daha denedim.Sonuç çok çok iyi değil (hatta unbeatablem gitti dandik bi takıma karşı) ama sonucun ille de farkla olması gerekmez çoğu maçta yeniyorum öyle böyle.Ama bir problemim var.Forvetlerim oynamıyor Baroş , Ümit , Nonda , Mehmet Yıldız ... Yarı boyunca baroş haricinde hiçbiri oynamadı.Baroş ise 17 maçta 4 gol 3 asist??? 2 yıldız oyuncu daha aldım (kariyerimde söyleyeyim) ondan da bi tanesi şuan 3.maçında ilk golünü attı tık yok diğerinde? Bu forvetlerin adam akıllı bir forma kavuşması için ne yapmalıyım?
Birincisi FM artık hemen hemen gol yemeden bitirmene izin vermiyor FM2009'da.Dikkat ederseniz ilk yarı rakibinize şut attırmassınız , devre arasında oyuncularınıza "memnunum" dersin verirsin gazı , ikinci yarı salar adamlar kendilerini 10 tane şut atar rakibin.Yani önemli olan kazanmak.İstatislikler nasıl ? Kaç şut atıyorsun isabetli ?

Forvet konusuna gelince bende Nilmar 2 sezon boyunca oynadı.Nilmarı alırken 50 lig golüne ulaştıgında 40 milyon sterlin verme maddesi ile almıştım ve 50 milyon sterlin bayılmak zorunda kaldım İnternacionale.Anla yani..

Sağdaki forvetin yaratıcılıgı en az 14 olmalı.Soldaki forvet ise Ortasaha ile bağlantıyı sağlar.Nobre gibi hırslı bir oyuncu olmalı.