Bursaspor'da Gece Operasonu

Bursaspor'da dün gece hareketli saatler yaşandı.Önce Ertuğrul Sağlam gece geç saatlerde Özbekistan'ın Sogdiyona Jizzax klübü ile yıllık 5.5 milyon Euro karşılığında anlaştı.Bu karar Bursasporlu yöneticileri şok ederken Avrupa'dan birini almak yerine Türkiye'den teknik direktör almayı o an için daha uygun buldular.Fakat alışılmış isimlerin dışında birisini bulmak istiyordu başkan İbrahim Yazıcı tanınmamış bir isim olan teknik direktörlük kursunu yeni bitirmiş ve pro lisansını da almış olan Yunus Uçan ile 1 yıllık söz kesti.Bu durum taraftarlar arasında şaşkınlıklar karşılandı.Gece,kendini bilmez bir taraftar grubu Klüp Binasını önüne gelerek ellerinde meşalelerle ''Bu Nasıl İş Hesabını Ver Başkan'' diye ritim tutarak klübün Yunus Uçan gibi tecrübesiz bir teknik direktör getirmesini protesto etti.

İşte O Görüntüler

Bunun üzerine ertesi gün Bursaspor Tv mikrofonlarına konuşan genç teknik adam Yunus Uçan şöyle konuştu:

Öncelikle dün gece yaşanan olaylar çok üzücüydü.Taraftarlarımız haksız değildi.Çünkü Ertuğrul Sağlam'ın birden takımdan ayrılması onları da şoke etti ve takımın başına beni geçirmeleri Bursaspor taraftarını pek memnun etmedi.Fakat şunun bilinmesini isterim ki taraftarlarımız bize güvensinler ben onlara başarının teminatını veriyorum.

Oyun İle İlgili Genel Bilgiler

Muhteşem Taraftarımız(Onları Bilmeyen Yok Zaten)

Zorlu bir maratona çıkıyoruz.Transfer bütçemiz sadece 950 bin euro.Bu zorlu yolda 1-2 takviye ile ve müthiş taraftarımızın desteğini arkamıza alarak ayrıca sizin o güzel yorumlarınız ile umarım başarılı olacağız.Renkli bir kariyer olması dileğiyle.