Quote Originally Posted by welet1905 View Post
Bunu demen bile senin amacının konuyu saptırmak olduğunun göstergesidir. Biz burada basketbol salonlarına holiganların ve basketboldan anlamayan futbol seyircilerinin girmesinden, salonlarda çıkan olaylardan bahsediyoruz. Sen ise olayı futbol tribünlerine çekmeye çalışıp olayı farklı boyuta taşıma amacı içindesin ki bu yaptığında tahrik ve olay çıkarmaktan başka bişey değildir. Herkes burda Fenerbahçe Ülker'e verilen cezayı ve sahaya atlayıp kendisinden kat kat iri adamları dövme girişiminde bulunan komik(!) vatandaşı konuşuyor, sense bu tip olayların tuttuğun takımın oyuncularının da başına futbol sahalarında geldiğini söylüyorsun. Afedersin ama futbolun şu anki konumuzla alakası nedir ? Ha yok demiyorum. Sebebini de 2. cümlemde söyledim. Eğer konu futbol sahalarındaki olaylara gelirse tamamen amacın dışına çıkmış olur bu konu
Benim anlatmak istediğim spor müsabakalarında olan olayların unutulmaması. Bunu ilk yapan bizmiş gibi gösterilmesi. Daha öncede başka sporlarda da oldu ama bundan daha fazla cezada verilmedi. Zaten ben cezaya karşı değilim. Elbette alacağız. Ama bu cezayı basketbol seyircisi aldı, holiganlar değil. Onlar sadece ligde üç-dört maça gelen adamlardı. Onlarda hangileridir bellidir.