FA CUP ŞAMPİYONU AFC WİMBLEDON

Mükemmel maçın ardından kalecimizin üstün performansı ile kupaya ulaştık. 25. dakikada karambolden bulduğumu golle 1-0 öne geçtik. O kadar karamboldü ki Townsend’in gol olan şutu kaleyi bulan şut olarak bile görülmedi.

Bu mucizevi gol ile birlikte avantajı sağlamıştık. Üstün oynayan zaten Manchester’di ve aynı oyununu gol yedikten sonra da sürdürdüler.

Savunmamızın ve kalecimizin üstün oyunuyla bu kupaya ulaştık. Diğer golümüz maç sona erkem üzereyken kazandığımız bir penaltı ile geldi. Gol ile birlikte kutlamalara başladık. Maç sona erdiğinde ise kupanın coşkusunu yaşıyorduk. Kalecimizin önümüzde milli maçlarda İngiltere Milli Takım’ına çağrılması bekleniyor.

Şu an için çıkabileceğimiz en yüksek noktaya çıktık. İş güvenliğinde benim için “kıyassız” yazıyor, ki bunu ben önceki oyunlarımda hiç görmemiştim.

Şimdi sırada geçmişte iyi şeyler beklediğim ama istenilen gelişmeyi gösteremeyen oyuncularla yolları ayırıp, yedekleri de güçlendirmek var. Kirada bulunan Alan Taylor CCL2’de gol krallığına ulaştı. Adebayor yerine kaliteli golcü alıp almama konusunda kararsızım. Satılacak oyuncular konusunda da bir fikrim yok, transfer bütçesini görüp, ona göre yolumu çizeceğim. Bu arada yönetim stadın kapasitesini 7500 arttıracağını açıkladı.