Arkadaşlar sitemizin sunucu değişikliği yapmasından dolayı sizlerden ayrı kaldığımız dönemde Water Skin 2006 ile ilgili çok çirkin bir olayla karşılaştım. Bunu bir uyarı ve sonrasında bir rica mahiyetinde sizlere aktarmak istiyorum:
Water Skin 2006 çıktığı günden bu yana yoğun ilgi gördü. Gerek sizlerden gerekse yabancı Fm severlerden tebrik mailleri aldık onlarca,yüzlerce...Bu ilgi birilerinin dikkatini çekmiş olsa gerek ki bu nimetten faydalanmak isteyerek Water Skin 2006'yı alıp birkaç değişiklik yaparak kendi sitelerinde yayınlamışlar.Adını da Şampiyonlar Ligi Skini koymuşlar
Derhal tepkimi koyarak bu Şampiyonlar Ligi Skini denen ve Water Skin 2006'nın kopyası olan skini yayından kaldırttım.
Şimdi sizlerden ricam bu Şampiyonlar Ligi Skinini ya da bir başka deyişle Water Skin 2006'nın birebir kopyası olan bu skini her nerede görürseniz indirmemeniz..Bu yapılan emeğe saygısızlığa gereken tepkiyi göstermenizi istiyorum.Bu tür olayların son bulması için bu olayların karşısında hep birlikte durmalıyız.