Evet arkadaşlar, şuandan itibaren sitedeki 2. kariyerime başlamış bulunuyorum Takım seçerken orta sıralarda yer alan bir takım seçmek istedim ve Manchester City'i aldım. Data Editor'den bu yaz olan transferleri, kulüp başkanlarını vs vs. güncelledim ve oyuna hazırım. Bu kadar giriş yeter, hadi başlayalım...

KULÜP BİLGİLERİ

Kulübümüz 1887 yılında kurulmuş. Geçtiğimiz sene de Dubai'li petrol milyarderi bir gruba satılmış. Başkanımız da Arap olan Mansur Bin Zayid. Parasına güvenip geldiğimiz takımımızda bakalım neler yapacağız.

Maçlarımızı oynayacağımız ve 2008 UEFA Kupası finaline ev sahipliği yapan The City Of Manchester Stadium:

Oyuna bu konuyu açmadan önce başladım. Bitmiş ve hala bitirmeye çalıştığım oyuncular var. Onları da takıma kattıktan sonra takım kadrosunu koyacağım.

Transferler konusunda da şunu söylemek istiyorum, paramız çok bilindiği üzere. Takım kadrosu beni tatmin etmedi açıkçası. Yaz döneminde yapılan transferler de pek faydalı olacak oyuncular değil. Belki 1 veya 2'sinden yararlanabilirim sezon için de. Paramızın bolluğunu fırsat bilip resmen revizyon yaptık takımda. Oyuncu almadığımız 1 veya 2 mevkii kaldı, onda kulübümüzde bulunan oyunculardan yararlanacağız.

Transferler ve UEFA eleme maçları az sonra...