Arjantin ekibi River Plate, Beşiktaş’ın Diego Buonanotte için yaptığı teklifi reddetti.
Geçtiğimiz yaz döneminde birçok Avrupa kulübü tarafından istenen Buonanotte’nin ismi bu transfer sezonunda ise Benfica, Porto ve Beşiktaş ile anılmıştı.

Beşiktaş’ın Arjantinli oyuncu için yaptığı 5.7 milyon avroluk teklifi River Plate kulübü reddetti.

Buonanotte ise yaptığı açıklamada futbol kariyerine River Plate’de devam etmek istediğini belirtirken yaşanan finansal sıkıntıların ayrılmasına sebep olabileceğini söyledi.

OLE’ye konuşan Arjantinli oyuncu, “Kulübümde kaldığım için mutsuz değilim sadece geleceğimi düşünmek zorundayım. Her zaman söylediğim gibi River’da kalmak istiyorum çünkü burası benim evim. 9 senemi burada geçirdim” dedi.

Son olarak River Plate’in finansal olarak sıkıntı yaşadığını belirten Buonanotte, “Herkesin söylediği gibi benim de hayalim sıçrama yaparak Avrupa liglerinde forma giyebilmek” diye konuştu.

21 yaşındaki Diego Buonanotte, 2006 yılından beri profesyonel olarak River Plate formasıyla mücadele ediyor. Orta saha oyuncusu oynadığı 46 maçta 13 gol atmayı başardı.

Goal

29 Haziranda'ki haber..