-
bitiricilik:19 gol:0
ya arkadaş kafayı yiyeceğim bu oyun yüzünden. resmen gıcıklık akıyor oyunda. nasıl oyun yapmışlar. ya da 9.01 mi zor anlamadım. taktik falan zaten hiç tutmuyor. başkasının taktikleri de zevk vermiyor. oyun sonuçta bu. biraz da oynayanın gönlünü hoş eylemeli. oyun zaten gıcık onu geç de ben şeyi anlamadım. bir regen buldum. adam forvet bitiricilik 19, kafa 18, teknik 17 falan süper adam ama gol yok. tık yok adamda. hemen cevap gelebilir şimdi. takıma uyum sağlaması gerek falan. böyle yanıtlar dolaşıyor forumlarda insanı küçümseyen. herkes bilir böyle şeyleri zaten de adam bin tane karşı karşıya pozisyona girdi golü yok. yaa bu 20'lik sistemde 19 süpersonik bir değer. yani hadi 5 karşı karşıya pozisyondan 1'ni gol yapmalı ama yok. valla soğuyorum fm'den. sadece işi çözenler zevk alacaksa biz oynamayalım. tamam bebek işi olmasın ama biraz da zevk versin. eskiden bir kaç oyuncu alırdık ve klasik 4-4-2 ile başarılardan başarılara koşardık. şimdi taktikle uğraş uğraş ama sonuç hüsran. misal ümit karan bitiricilik 14 ama boş geçmiyor. sezonda 15+ golü var.
Last edited by sokullu : 03.Temmuz.2009 at 22:54
Mesaj Yetkileri