BeylerBeyi Spor Kulübü (kısaca: BBS), 1903 yılında kurulmuştur. 1911 yılında futbol ve kürek sporlarının tescili yapılmıştır. Daha sonraki yıllarda boks, judo, basketbol, yüzme, sualtı sporlarının tescili yapılarak bir çok dalda Türk sporuna hizmet vermiştir. Renkleri yeşil ve kırmızı'dır. Galatasaray Spor Kulübü' nün pilot takımıdır. Maçlarını 5500 kişilik Beylerbeyi 75. Yıl Stadı' nda oynamaktadır. Sahile yakın 20 dönüm arazi üzerine tesisleri de vardır.
En önemli oyuncularımız
Zahid Arslan
Mehmet Düz
Alparslan Erdem
Pilot kulübümüz
Hedeflerimiz:
*Bu sezon bir üst lige çıkmak
*Üst lige çıkarsak eğer burada tecrübe kazanıp 1-2 sene burda durduktan sonra(başarıya göre) iyi transferlerle süper lige çıkmak
*Süper lige yükselirsek eğer ligden düşmemeye oynıcaz ardından kendimizi geliştirip ardından avrupa kupası ve şampiyonluğu gördükten sonra başka bi külübe atlamak olacak
Transfer Bütçemiz:0$
Not:Arkadaşlar ben gündüz çalıştığım için pc nin başına anca akşam geçiyorum yani ss ler 8 den sonra olucak fakat aksaklık olmıyacağına söz veririm çünkü aksaklığı ve aksaklık kelimesini hiç sevmem ayrıca sizde bu kariyeri yalan haberlerle renklendirebilirsiniz ilerleyen zamanlarda sizden bana müraacat olduğu vakit basın sözcüsü almaktada bi sakınca görmüyorum
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954
Okudum,kabul ediyorum.