Guzel bir hazirlik donemi gecirdik.
Sampiyonlar ligindeyiz gibi.
CL 3. On Eleme Turu 1. Mac.
Muthis transferlerin ardindan adeta cok yasatan bir skor. Ilk Resmi macimizi kazanmak isterdik
Super Kupa
Almamiz gereken bir kupayi aldik.
Veee Lig Basliyor
TSL 1. Hafta
Ligin yeni ekibini ilk yarida buldugumuz gollerle dagitiyoruz.
CL 3. On Eleme Turu 2. Mac
GALATASARAY camiası ŞOKTA!!!
Maçın ardından Başkan Adnan Polat ile ortak bir basın aciklamasi duzenleyen cicegi burnunda menajer Kaya;
Bu transferlerin ardindan Şampiyonlar Liginde boy gostermek isterdik ama olmadi. Futbolun cilvesi bu, her iki mactada ustun oynayan bizdik ama rakip kazandi.
Moskova ekibini tebrik ediyorum ve zorlu ligde kendilerine basarilar dileyerek onumuzdeki hedefin UEFA Kupası Finali oldugunu belirtmek istiyorum
Baskan Polat ise;
MaLi'yi takimin basina ben getirdim, ben gonderrim. Uye arkadaslarin elestirilerini anliyorum ama biraz zaman versinler lutfen. Benim guvenim sonsuz, lutfen sizde benim gibi davranin.
seklinde aciklamalarda bulunsada, Moskova donusunda havaalanında kafileyi ve ozelliklede yeni menajer Kaya'yi ofkeli bir grup taraftar yuhaladi ve erkenden istifaya cagirdi.
Diger taraftan Sampiyonlar liginden sok bir sekilde elenen Galatasaray'in UEFA Kupası 1. tur rakibinin Belcika'nin A.A Gent takimi oldugu bildirildi.