-
"Süper bir yıldız alacağım"
Sezonu son haftada gelen sampiyonlugun sevinciyle kapatan Galatasaray Baskani Özhan Canaydin, özel açiklamalar yapti. Öncelikle iki tane yabanci transfer etmeyi düsündüklerini belirten Canaydin, "Mondragon'un yerli oyuncu statüsünde oynamasina iliskin bekledigimiz karar çikmadi. Bu nedenle iki yabanci futbolcu alacagiz. Bunlardan biri ön liberoya, biri sol kanada olacak. Alacagim futbolculardan bir tanesi mutlaka süper bir yildiz olacak, Galatasaray taraftarlarini ayaga kaldiracak" dedi.

ZIDANE'A TEKLIF YAPTIK
Yaptiklari görüsmeler hakkinda bilgiler veren Galatasaray Baskani, "Rui Costa'ya teklif yaptik, 'Istedigim parayi verirseniz seve seve gelirim' dedi. 3 milyon euronun üzerinde istiyor. Bunu asagi çekmeye çalisiyoruz. Istedigi rakam çok yüksek. Zidane'a 'Futbola bir yil daha Galatasaray formasiyla devam et' önerisini götürdük, kararli oldugunu söyledi. Laurent Robert'i Haim Fresco önerdi. Gerçekten iyi futbolcu, yalniz biraz agresif diyorlar" yorumunda bulundu.
FAIR-PLAY'A SADIK KALDIM
G.Saray'in sampiyon olmasinin, 2006-07 sezonunda yasanacak sikintilarin da önüne geçtigini savunan Canaydin, "Ben göreve geldigim günden beri hep fair-play ruhuna sadik kalarak hareket ettim. Bu yüzden taraftarla aram açildi. Ama G.Saray sampiyon olmasaydi, yeni sezonda ayni fair-play ruhuyla hareket eder miydim bilemiyorum, herhalde ipleri salardim" diye konustu. Canaydin ayrica gelecek sezonun daha temiz ve sorunsuz geçmesi için spor müdürleri ve kulüp baskanlari ile bir toplanti yapacagini söyledi.
DEVLER LİGİ OLIMPIYAT'TA
Gelecek sezon Sampiyonlar Ligi maçlarini Olimpiyat Stadi'nda oynamak için basvuru yapacaklarini da belirten Canaydin, "Ama Ali Sami Yen'i yeniden elden geçiriyoruz. UEFA yetkilileri gelip inceleyecekler. Geçer not alirsak Ali Sami Yen'de oynariz ama ben bunun geçmisteki tecrübelerimizden ve UEFA'nin tutumundan dolayi zor oldugunu düsünüyorum sadece ön öleme maçini Ali Sami Yen'de oynayacagimiz kesin" ifadesini kullandi.
26.05.2006
Kaynak : Sabah
Mesaj Yetkileri