1 ile 2 arası toplam 2 sonuç

Konu: Fm Hakkında önemlı 9 Soru

Threaded View

  1. #1

    Default Fm Hakkında önemlı 9 Soru

    Merhaba,sizin fm bilgiinizi güvenerek bir kac soru soracagim.
    1-)Mesela benim bir oyuncumun asil yeri dmc. mc'de koyu yesil.
    oyuncumu orada oynattigimda kötü oynuyor.o pozisyonu calistirdim.1 sezon gecti.hala tam yesil degil.bir kere oldu sonra tekrar gitti.gercekte bdmc oynayan oyuncu mc de oynar.
    2-)Fovori gösterilme.ben sampiyonlar ligi grubunda 4-0 ve 3-0 yendigim takima karsi tekrar eslesince iki macdada fovoriyi onlari gösterdiler.hemde fifa siralamasinda kat kat öndeyim.
    3-)her sampiyon oluyorum.her sene sampiyonlar ligi gruplarindan cikiyorum.ilk dörde bile girdim.ama cogu oyunucu büyük takima gitmek istiyor.ama onu alcaklari takim arseanal degilki.benden kötü takima ama yinede gitmek istiyorlar.
    4-)Sevilla düzeginden yüksek takimlardan oyuncukar gelmek istemiyor.ben onlardan katkat daha basarili oluyorum ama yinede.
    5_)antreman programi ne oluiyor?kendimiz olusturabiliyormuyuz?
    indirdigimiz zaman hile olmuyormu?antreman programi kullanip kullanmamak fark edermi?
    6-)kira sorunu.ben iyi genc bir oyuncumu kira olarak öneriyorum.hatta bedava ama kimse talip cikmiyor.ama satsam dünyanin parasina alirlar.sadece buy to loadn diye teklif geliyor.o da riskli oyuncu sezon sonunda gidebiliyor.
    7-)bir oyuncunun kirlandaigi takimdaki gelismesi ile takimdak gelismesi aynimi?(ben antreman programi kullanmiyorum)
    8-)birde 19 yasindaki oyuncualr 20 yas altinda oynayamiiyor.
    9-)son olarak gecen sezon bana cok sacma bir sey oldu.milli takimin turnuvasi oldugu icin son hafta takimin yarisini kullanamadim.son macim gs leydi.aramizda 3 puan var.gs önde.gri renkle yazilan oyuncular geldi.hepsi berbat.15-16 yasinda .maci kaybettim.gercekte böyle sey olmazdi.(gs nin milli takimda hic adimi yoktu)

    cavap verirken
    1_),,,
    2-),,,
    seklinde verirseniz iyi olur.
    Last edited by fenerli94 : 22.Temmuz.2009 at 01:51

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •