1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Süper Fenerbahçe [9.0.1] SEZON:2011

Threaded View

Thumbs up Süper Fenerbahçe [9.0.1] SEZON:2011

Merhaba arkadaşlar;

Ben forumda yeni sayılmam ama bir çoğunuz beni tanımıyor olabilirsiniz. İlk önce kendimi tanıtarak başlamak isterim.

Adım: Muhammed
    Soyadım: Bozkurt
    17 Yaşındayım
    Bu siteye internette gezinirken rastladım ve üye oldum.

Fenerbahçe [9.0.1] Sezon: 2011

Öncelikle bu resimleri gördüğünüzde benim hile yaptığımı sanacaksınız ama oyuna başlamadan önce üzerinde çalıştığım bir takım şeyler vardı. Şimdi takımla ilgili ekran görüntüleri vereceğim. (Oyuna yeni başladığımda bu konuyu açmam gerekti ama dedim ya forumda yeniyim

Yönetim
    (Çok iyi oyuncularımla her sezon şampiyon oldum, neredeyse tüm başarıları sağladım. Bana yardımı olan arkadaşlarıma da buradan teşekkür ederim.

Transferler
    (Çok fazla para harcadık ve bu iyi oyunculara sahip olduk ama borca battık )[/COLOR]

Takım Verileri
    Yine burada da en iyi biziz

2011 Fikstürü

Fikstür

Evet arkadaşlar; yavaş yavaş sona geliyoruz. Biraz ekran görüntüsü vermek isterdim ama benimde önemli işlerim var. Sadece bu oyunun ölümsüzleştirilmesini istedim.

Ben Aziz Yıldırım'dan memnunum o da benden memnun, inşallah Dünya'nın en iyi takımı olacağız.

FM 2009 için son kez okudum ve kabul ettim...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954

İyi oyunlar , iyi günler...!

Last edited by Bursaspor : 24.Temmuz.2009 at 21:23 Reason: Tamamı büyük harfle konu başlığı veya mesaj içeriği yazamazsınız.

Mesaj Yetkileri