Hem yorum hem de iyi dileklerin için teşekkür ederim.
Teşekkürler Anıl elimden geldiğince renkli bir anlatım sunmaya çalışıyorum, başarabiliyorsm ne mutlu bana.
Teşekkür ederim iyi dileklerin için.
6.HAFTA - ESPANYOL V REAL MALLORCA
Maç her iki takımın da karşılıklı ataklarıyla başladı.Mallorca'nın bulduğu erken gol sonrası Espanyol'un bu gole karşılığı gecikmedi.İlk yarının sonlarına doğru Mallorca bir gol daha bulurken Espanyol 5 dakika sonra tekrar cevabı vermesini bildi.İkinci yarının da son 30 dakikasın da Mallorca kalesinde ki baskısını arttıran Espanyol sonunda golü buldu ve sahadan galip ayrılan taraf oldu.
7.HAFTA - GETAFE V ESPANYOL
Liga BBVA'da 7.haftaya girdiğimiz de Espanyol bu kez Getafe deplasmanındaydı.Sıkıcı ve seyir zevki düşük geçene maçta takımı adına tek golü De La Pena kaydetti ve Espanyol bu zevksiz maçtan 3 puanı almayı başardı.
8.HAFTA - ESPANYOL V SPORTİNG GİJON
Espanyol'un evinde ağırladığı takım Sporting Gijon idi.Konuk ekip Gijon'un tamamen defansa dayalı, fırsat bulduğunda kontraya çıkan taktiğini yıkmayı başaran golleri Tamudo (2) kaydetti ve Espanyol 8.haftayı da galip kapattı.
9.HAFTA - SEVİLLA V ESPANYOL
Ve Espanyol 9 hafta sonra mağlup oldu ! Ligin güçlü ekiplerinden Sevilla evin de Espanyol'u ilk 6 dakikada mağlup etmeyi başardı.Henüz maçın dördüncü dakikasın da Renato ile golü bulan Sevilla maçın altıncı dakikasın da Kanouté'nin golü ile farkı 2'ye çıkarttı ve kalan 84 dakikanın keyfini çıkarttı.
10.HAFTA - VALLADOLİD V ESPANYOL
10.haftaya girilirken Espanyol Valladolid deplasmanındaydı.Valladolid genellikle uzaktan şut denemesi yaparak Espanyol kalesinde tehlikeli olmaya çalıştı.İlk 10 şutunu orta sahadan deneyen Valladolid baktı ki iş yapamıyor ölü toplardan gol bulmaya çalıştı.Ve aradığı golü 67.dakika da Rubio ile bulan Valladolid sanki arada 3-4 fark varmış gibi rahat ve kapanık bir futbola geçiş yaptı.Garcia'nın son 15 dakika da attığı 2 gol ile 10.haftayı da 3 puanla kapatan Espanyol cephesin de yüzler gülüyor, smiley !:)
10.HAFTA SONUN DA LİGA BBVA
Sonun da ilk 3'e girebilmeyi başardık.Attığımız kadar yiyen bir ekip görüntüsü var takımımızda.İlk yarıyı bulunduğumuz konum da kapatırsak ikinci yarı bomba gibi oluruz ancak ilk 3'te ki yerimizi korumamız şart.En kötü ihtimalle ilk yarıyı ilk 5 için de kapatmamız lazım.En çokta Villarreal ve Getafe'nin konumuna şaşırdım açıkçası.Umarım aynı çizgi de devam ederiz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Edit: Ben ( 2 ) yaptım 2 parantezlerin tam yanın da idi smiley çıkmış, kusura bakmayın.