1 ile 30 arası toplam 819 sonuç

Konu: The Tigers Revolution

Threaded View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

steal : Hocam yıne sahane bır sunum yapmıssın tebrikler
    tugycan : Çok zevkli bir kariyer bizi bekliyor Tebrikler hocam harika bir sunum
    Teşekkürler beğenmenize sevindim

Ümit : Hocam anlatım güzel. Bir de potansiyel yıldız sözü verdin. Transferleri bekliyorum
    Evet sözümüzde duracağız, ekran görüntülerini hazırladım az kaldı. Şöyle bir ipucu vereyim 3 tanesi iyi bildiğiniz oyuncular ama öyle süperstar falan değiller, pişecekler daha.

erebosss : abi harikasın yaaaaaaaaaaaaaaaa
    Ben bu gazla daha neler yaparım

nannar : kariyeri okuyan olayları gerçekmiş gibi hayal zihninde canlandırdıgı için sıkılmadan takip edilecek bir kariyer oluyor Devam
    İşte tecrübe belli oluyor, asıl amacımı anlamış nannar hocam Ben hızlı hızlı maç sonuçlarını transferleri koyup şampiyonluk/kupa kariyeri değil de her detayıyla bir "kariyer hikayesi" yayınlamak amacındayım. Tabi sıkılmadan okuyacak olanlara

Yani takip eden tüm arkadaşlar bu kariyerin bir hikaye tadında olacağını, öyle süper transferler ve başarılarla değilde görsel ve gerçekçi açılardan ilerleyeceğini bilsinler.

Hull City gibi bir takım gerçekte nasıl zorlu şartlarda mücadele ediyorsa burada benzerini yansıtmak ve bunun heyecanı üzerine kurulu bir kariyer olmasını amaçlıyorum.

Umarım devamını da beğenirsiniz...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Frenzyer View Post
    Süper Bi Kariyer Olacak
    İnşallah
    Last edited by Walter Sakana : 24.Ağustos.2009 at 08:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri