steal : Hocam yıne sahane bır sunum yapmıssın tebrikler
Teşekkürler beğenmenize sevindimtugycan : Çok zevkli bir kariyer bizi bekliyorTebrikler hocam harika bir sunum
![]()
Evet sözümüzde duracağız, ekran görüntülerini hazırladım az kaldı. Şöyle bir ipucu vereyim 3 tanesi iyi bildiğiniz oyuncularÜmit : Hocam anlatım güzel. Bir de potansiyel yıldız sözü verdin.Transferleri bekliyorum
![]()
ama öyle süperstar falan değiller, pişecekler daha.
Ben bu gazla daha neler yaparımerebosss : abi harikasın yaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
İşte tecrübe belli oluyor, asıl amacımı anlamış nannar hocamnannar : kariyeri okuyan olayları gerçekmiş gibi hayal zihninde canlandırdıgı için sıkılmadan takip edilecek bir kariyer oluyorDevam
![]()
Ben hızlı hızlı maç sonuçlarını transferleri koyup şampiyonluk/kupa kariyeri değil de her detayıyla bir "kariyer hikayesi" yayınlamak amacındayım. Tabi sıkılmadan okuyacak olanlara
Yani takip eden tüm arkadaşlar bu kariyerin bir hikaye tadında olacağını, öyle süper transferler ve başarılarla değilde görsel ve gerçekçi açılardan ilerleyeceğini bilsinler.
Hull City gibi bir takım gerçekte nasıl zorlu şartlarda mücadele ediyorsa burada benzerini yansıtmak ve bunun heyecanı üzerine kurulu bir kariyer olmasını amaçlıyorum.
Umarım devamını da beğenirsiniz...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İnşallah![]()

Transferleri bekliyorum